Fanny Lecluyse en Victor Campenaerts vormen niet langer een koppel.
Volledig scherm
Fanny Lecluyse en Victor Campenaerts vormen niet langer een koppel. © Photo News

Fanny Lecluyse en Victor Campenaerts zetten punt achter hun relatie: “We zijn uit elkaar”

SportZwemster Fanny Lecluyse (29) en wielrenner Victor Campenaerts (29) zijn niet langer een koppel. Lecluyse maakte het nieuws zelf bekend in de Krant van West-Vlaanderen. “Victor en ik zijn uit elkaar.”

4 reacties

 • Freddy Van der Haegen

  1 maand geleden
  Dit moet heel veel moed gekost hebben om een relatie die loopt van 2018 stop te zetten. Sterkte aan alle partijen
 • Guido Verlinden

  1 maand geleden
  Ik begrijp Fanny heel goed .!!
 • Kevin Van moere

  1 maand geleden
  Veel geluk
 • Jacques Hillaert

  1 maand geleden
  Spijtig, tof koppel, dju
 1. Anderlecht ondanks twee omstreden penalty's niet verder dan gelijkspel tegen STVV, paars-wit baalt om gelijkmaker in toegevoegde tijd
  Play
  Jupiler Pro League
  57

  Anderlecht ondanks twee omstreden penalty's niet verder dan gelijkspel tegen STVV, paars-wit baalt om gelijkma­ker in toegevoeg­de tijd

  Anderlecht leek op een hardbevochten zege af te stevenen, maar STVV kreeg diep in de extra tijd nog waar het eigenlijk wel recht op had. Bij de allerlaatste fase maakte Leistner er via Harwood-Bellis nog 2-2 van. Paars-wit was nochtans twee keer op voorsprong gekomen via strafschoppen waarover op het veld hard gediscussieerd werd. Paars-wit vindt zo geen aansluiting bij de top vier.
 2. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 3. KOERS KORT. Staf en renners Deceuninck-Quick.Step rijden nog zeker tot 2026 in BMW-wagens
  Wielrennen

  KOERS KORT. Staf en renners Deceuninck-Quick.Step rijden nog zeker tot 2026 in BMW-wa­gens

  Het Duitse automerk BMW zal ook de komende jaren de wagens voor de staf en renners van Deceuninck-Quick.Step leveren. ‘The Wolfpack’ - die al sinds begin 2019 met BMW rijdt - bereikte een nieuwe overeenkomst tot 2026. Om de verlengde samenwerking te vieren, kreeg wereldkampioen Julian Alaphilippe van het Le Couter en Lemmens – Le Couter BMW-dealership een gloednieuwe BMW X5 xDrive45e Plug-in Hybride.