Wout van Aert met zoontje Georges op het podium na zijn zege op de Champs-Élysées.
Volledig scherm
PREMIUM
Wout van Aert met zoontje Georges op het podium na zijn zege op de Champs-Élysées. © Photo News

EXCLUSIEVE DOCU. Kristallen Fiets-winnaar Van Aert: “Ik koester de momenten dat ik Georges na de koers kan vastpakken... Dat is gewoon hoe ik ben”

Exclusieve docuDrie ritten in de Tour, zilver op de olympische wegrit en het WK tijdrijden, maar bovenal: het opperste gezinsgeluk. Hij kon het zelfs delen op het ultieme Tourpodium, op de Champs-Élysées met de Arc de Triomphe op de achtergrond. In de VTM-documentaire ‘Wout' blikt Wout van Aert (27) terug op een straffe tweede helft van zijn wielerjaar en geeft hij een unieke kijk in zijn privéleven. “Ik koester de momenten waarop ik mijn zoon na de koers kan vastpakken en mijn naasten kan begroeten... Dat is gewoon hoe ik ben.” WVA blikt ook al vooruit naar volgend jaar. “Ik zit niet in een positie waarin ik moet klagen, maar ik heb wel een duidelijk doel voor volgend jaar dat ik in 2021 gemist heb.”

12 reacties

 • walter heylen

  2 maanden geleden
  Staat ver boven al de rest van het land tot spijt wie het benijd waar je hem ook tegenkomt is altijd vriendelijk echt een topgast daarom heeft hij ook zoveel supporters.
 • Mieke Ponet

  2 maanden geleden
  Niet alleen een top renner maar ook nog een goede huisvader en wat nog meer opvalt is dat hij die gewone man blijft, waarschijnlijk draagt dat nog meer bij waarom hij zo populair is bij de grote massa.
 • Andre Dom

  2 maanden geleden
  Topkerel,hoop volgende zomer nog vele mooie prestaties van hem te zien.
 • Linda D'Haese

  2 maanden geleden
  Er is op dit maar een renner die deze prijs verdient en dat is Wout al de rest hinkt ver achter op
 • Liliane Vervliet

  2 maanden geleden
  Wout verdient die kristallen fiets,meer dan wie ook! Niet enkel zijn prestaties op de fiets zijn top,hij loopt ,na al dat succes nog niet naast zijn schoenen en blijft een gewone toffe gast.
 1. Louwagie en Venanzi op de schop door Propere Handen, Vandenhaute moet het voetbal redden
  Play
  Belgisch voetbal
  30

  Louwagie en Venanzi op de schop door Propere Handen, Vandenhau­te moet het voetbal redden

  Wouter Vandenhaute wordt de nieuwe sterke man binnen de Pro League, met de steun van Vincent Mannaert. Missie één: het imago van ons voetbal opkrikken. Voorts werden Michel Louwagie (AA Gent) en Bruno Venanzi (Standard) op vraag van de voetbalbond minstens tijdelijk geslachtofferd in het kader van ‘Propere Handen’. Dat laatste maakt de aanstelling van Mannaert, genoemd in hetzelfde dossier, opmerkelijk.
 2. Rai Vloet (ex-STVV) maakt rentree twee maanden na dodelijk verkeersongeluk onder invloed: “Walgelijk en totaal onacceptabel”
  Play
  Eredivisie
  4

  Rai Vloet (ex-STVV) maakt rentree twee maanden na dodelijk verkeerson­ge­luk onder invloed: “Walgelijk en totaal onaccepta­bel”

  Ophef in Nederland om Heracles-speler Rai Vloet (26), in 2019 nog twee keer actief in de Jupiler League in het shirt van Sint-Truiden. De speler had in november vorig jaar een dodelijk ongeval veroorzaakt waarbij hij onder invloed was en maakte zaterdagavond al zijn rentree. Niet naar de zin van de fans. Zo’n vijftig supporters wachtten de spelersbus in Almelo op.