Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Ex-ploegmaat Stijn Wuytens over nakende komst Vincent Janssen naar Antwerp: “Als hij niveau haalt, kan hij topschutter worden”

Wordt Vincent Janssen de nieuwe spits van Antwerp? De Nederlandse international geeft zelf toe dat er concrete gesprekken lopen. “Als hij opnieuw zijn niveau haalt van destijds bij AZ kan hij hier zomaar topscorer worden”, zegt ex-ploegmaat Stijn Wuytens.

5 reacties

 • James Williams

  4 maanden geleden
  Overmars mag met iets meer komen in de spits. Deze lijkt me zeker niet beter dan Frey dus weinig euforie voorlopig bij Antwerp supporters.
 • Bella Jo

  4 maanden geleden
  Beter dan bv. Bas Dost. Gaat een van de beste spitsen in Belgische competitie worden.
 • Patrick Pauwels

  4 maanden geleden
  Ik denk dat veel Belgische ploegen graag een speler van de bank van Tottenham zouden willen hebben.
 • Hugo Van Oosterhout

  4 maanden geleden
  Bijzonder dat voetbal, de storm over Overmars is gaan liggen en het binnenhalen van bekende namen komt langzaam op gang. Ik ben benieuwd wat er uiteindelijk gaat ontstaan.
 • David Lievens

  4 maanden geleden
  Van Bommel enkel gefaald als trainer en deze spits… wel ja, hij gaat meer dan wrs niet naar het wk, maar het is een leuke titel zeker. Hij vulde trouwens de bank bij Tottenham.
 1. Steeds meer werkgevers delen een winstpremie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?
  Jobat

  Steeds meer werkgevers delen een winstpre­mie van zo’n 900 euro met hun werknemers: kom jij ook in aanmerking?

  De winstpremie blaast dit jaar vijf kaarsjes uit. Concreet kunnen werkgevers via deze premie hun medewerkers laten delen in de winst van het voorafgaande boekjaar. HR-dienstverlener SD Worx berekende dat in de eerste zeven maanden van 2022 meer werknemers van zo’n premie genoten dan vorig jaar. Hoe weet je of je daarvoor in aanmerking komt? En hoe werkt dat precies? Jobat.be schept duidelijkheid.
 2. EXCLUSIEF. De eerste reactie van Mathieu van der Poel: “Ik geef toe dat ik in fout ben, maar had geen intentie om meisjes te kwetsen”
  Play
  WK wielrennen
  39

  EXCLUSIEF. De eerste reactie van Mathieu van der Poel: “Ik geef toe dat ik in fout ben, maar had geen intentie om meisjes te kwetsen”

  Een berouwvolle Mathieu van der Poel, vanmiddag op Zaventem na zijn terugvlucht uit Australië. Daar beleefde de Nederlander een heuse rollercoaster op het WK wielrennen. In een eerste reactie zegt Van der Poel dat hij het anders had moeten aanpakken. “Ik had me Australië anders voorgesteld. Ik geef toe dat ik in fout ben, maar ik had geen enkele intentie om die meisjes te kwetsen.”