Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Ex-ploegmaat Stijn Wuytens over nakende komst Vincent Janssen naar Antwerp: “Als hij niveau haalt, kan hij topschutter worden”

Wordt Vincent Janssen de nieuwe spits van Antwerp? De Nederlandse international geeft zelf toe dat er concrete gesprekken lopen. “Als hij opnieuw zijn niveau haalt van destijds bij AZ kan hij hier zomaar topscorer worden”, zegt ex-ploegmaat Stijn Wuytens.

5 reacties

 • James Williams

  2 maanden geleden
  Overmars mag met iets meer komen in de spits. Deze lijkt me zeker niet beter dan Frey dus weinig euforie voorlopig bij Antwerp supporters.
 • Bella Jo

  2 maanden geleden
  Beter dan bv. Bas Dost. Gaat een van de beste spitsen in Belgische competitie worden.
 • Patrick Pauwels

  2 maanden geleden
  Ik denk dat veel Belgische ploegen graag een speler van de bank van Tottenham zouden willen hebben.
 • Hugo Van Oosterhout

  2 maanden geleden
  Bijzonder dat voetbal, de storm over Overmars is gaan liggen en het binnenhalen van bekende namen komt langzaam op gang. Ik ben benieuwd wat er uiteindelijk gaat ontstaan.
 • David Lievens

  2 maanden geleden
  Van Bommel enkel gefaald als trainer en deze spits… wel ja, hij gaat meer dan wrs niet naar het wk, maar het is een leuke titel zeker. Hij vulde trouwens de bank bij Tottenham.
 1. Tom Dumoulin (31) stopt met onmiddellijke ingang met koersen: “De tank is leeg, de benen voelen zwaar”
  Wielrennen
  45

  Tom Dumoulin (31) stopt met onmiddel­lij­ke ingang met koersen: “De tank is leeg, de benen voelen zwaar”

  Tom Dumoulin (31) houdt het wielrennen voor bekeken. De Nederlander van Jumbo-Visma nam begin 2021 al een tijd afscheid van het koersen, omdat hij zich nog moeilijk kon opladen. Eerder dit jaar raakte bekend dat dit zijn laatste jaar op de fiets zou zijn, maar nu laat zijn team weten dat hij met onmiddellijke ingang afscheid neemt. “Ik heb er keihard voor gewerkt, ik heb er jarenlang heel veel passie en plezier uitgehaald en schitterende prestaties neergezet. Dat ga ik onthouden”, aldus de ex-winnaar van de Giro.