Everybody loves Romelu: jubilaris én scorende Lukaku in de bloemetjes gezet

RODE DUIVELSRomelu Lukaku werd gehuldigd en bezongen. Romelu Lukaku scoorde en gaf een assist. Romelu Lukaku verliet het veld met een staande ovatie. Romelu Lukaku vierde feest. Met hem het hele Koning Boudewijnstadion, mama Adolphine en zoontje Romeo.

5 reacties

 • Bert Rens

  1 maand geleden
  Nooit gedacht dat hij zó goed zou worden. Veel zelfdiscipline, hard werken en keer op keer presteren… je moet het maar doen. Klasbak.
 • Albert de Lovendeghem

  1 maand geleden
  Romulu verdiende deze apotheose helemaal, 100 interlands en 67 doelpunten op zijn 28 jaar. Proficiat vanwege alle voetbalkenners.
 • Patrick Louis Spinnoy

  1 maand geleden
  Top punt aan de lijn !
 • Jose Van Hauwaert

  1 maand geleden
  Beste spits ooit in de Nationale ploeg. Op zijn 28 reeds topscorer aller tijden voor de rode duivels, met betere Stats dan Ronaldo. Lukaku met 67 doelpunten in 100 wedstrijden (67%) tegen Ronaldo 111 in 180 wedstrijden (ongev. 61.5%). Ronaldo is reeds 10 jaar ouder en gaat de laatste rechte lijn in van zijn carière, Lukaku zal dat record dus wel veroveren. Oh, voordat het janneke en mieke verhaal weer bovenkomt, Ronaldo scoorde ook zijn meeste goals tegen de zwakkere landen.
 • DANIËL VONCK

  2 maanden geleden
  Prachtig eerbetoon van de Rode Duivels én de supporters aan de Grote Generaal, Wilfried Van Moer
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.