Everybody loves Romelu: jubilaris én scorende Lukaku in de bloemetjes gezet

RODE DUIVELSRomelu Lukaku werd gehuldigd en bezongen. Romelu Lukaku scoorde en gaf een assist. Romelu Lukaku verliet het veld met een staande ovatie. Romelu Lukaku vierde feest. Met hem het hele Koning Boudewijnstadion, mama Adolphine en zoontje Romeo.

5 reacties

 • Bert Rens

  1 jaar geleden
  Nooit gedacht dat hij zó goed zou worden. Veel zelfdiscipline, hard werken en keer op keer presteren… je moet het maar doen. Klasbak.
 • Albert de Lovendeghem

  1 jaar geleden
  Romulu verdiende deze apotheose helemaal, 100 interlands en 67 doelpunten op zijn 28 jaar. Proficiat vanwege alle voetbalkenners.
 • Patrick Louis Spinnoy

  1 jaar geleden
  Top punt aan de lijn !
 • Jose Van Hauwaert

  1 jaar geleden
  Beste spits ooit in de Nationale ploeg. Op zijn 28 reeds topscorer aller tijden voor de rode duivels, met betere Stats dan Ronaldo. Lukaku met 67 doelpunten in 100 wedstrijden (67%) tegen Ronaldo 111 in 180 wedstrijden (ongev. 61.5%). Ronaldo is reeds 10 jaar ouder en gaat de laatste rechte lijn in van zijn carière, Lukaku zal dat record dus wel veroveren. Oh, voordat het janneke en mieke verhaal weer bovenkomt, Ronaldo scoorde ook zijn meeste goals tegen de zwakkere landen.
 • DANIËL VONCK

  1 jaar geleden
  Prachtig eerbetoon van de Rode Duivels én de supporters aan de Grote Generaal, Wilfried Van Moer
 1. Football Talk. AA Gent breekt contract Salah open - Mazzu verliest bij comeback Charleroi - René Snelders overleden
  Belgisch voetbal
  8

  Football Talk. AA Gent breekt contract Salah open - Mazzu verliest bij comeback Charleroi - René Snelders overleden

  René Snelders, ex-speler van Antwerp en voormalig ondervoorzitter van (Germinal) Beerschot, is donderdag op 85-jarige leeftijd overleden. Met Antwerp kwam Snelders begin jaren 60 van de vorige eeuw een handvol keer in actie. Later leidde Snelders samen met zakenpartner Jos Verhaegen Germinal Ekeren van derde provinciale naar eerste klasse. In 1999 ging Germinal dan een fusie aan met Beerschot en zo werd René Snelders ondervoorzitter op het Kiel. Snelders is ook de vader van voormalig prof en huidig analist Eddy. Kleinzoon Kristof Snelders schopte het eveneens tot eersteklassespeler. (KDC)
 2. Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmakende ‘FIRE’
  Play
  TV

  Streamz lanceert trailer van nieuwe docu 'Is Crypto het Nieuwe Goud?’, van zelfde makers als ophefmaken­de ‘FIRE’

  Streamz lost de trailer van de vierdelige documentairereeks ‘Is crypto het nieuwe goud?’ De reeks volgt negen Vlamingen en vier experten in de mysterieuze wereld van cryptovaluta en NFT’s. Ze geven elk een kritische blik op de unieke en bijzondere digitale munt. Maak kennis met de crypto-aanhangers die hun succes en tegenslagen delen. “In 2017 hebben we al onze bezittingen verkocht en dan zijn we voor bitcoin gegaan", klinkt het bij Didi Taihuttu.
 3. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.