Remco Evenepoel en Yari Verschaeren.
Volledig scherm
PREMIUM
Remco Evenepoel en Yari Verschaeren. © Jan De Meuleneir / Photo News

Evenepoel & Verschaeren, een uniek dubbelinterview: “De fysieke records van Remco op Anderlecht zijn niet te verbreken” - “Zo sta ik er toch nog in de geschiedenisboeken”

SportA trip down memory lane. Remco Evenepoel (21) is tegen Zulte Waregem eregast in het Lotto Park, waar zijn voormalige ploegmaat van bij de Anderlecht-jeugd Yari Verschaeren (20) een publiekslieveling is. De ideale gelegenheid om de twee vrienden nog eens samen te brengen. “Ik wens Yari de titel. De beker! En meer speelminuten. Maar dat laatste ‘regel’ ik zondag wel.”

12 reacties

 • SONNY Pollaere

  1 maand geleden
  Is er een nieuw koppeltje in de maak? Ziet er al zeker een tof stelletje uit. Geniet ervan.
 • Sophia de smet

  1 maand geleden
  Remco die de tour wint ! Wie gelooft dat? Ik niet ´Als hij niet bij Lefevre rijdt ´wint hij niets !
 • Jan Van Bavel

  1 maand geleden
  @Jacques Hillaert, je hebt overschot van gelijk.
 • Eric Bex

  1 maand geleden
  De toekomst van het Belgisch wielrennen oogt mooi met o.a. deze Remco, Cian Uiytebroecks, Ian Van Wilder, Mauri Van Sevenant en natuurlijk Wout Van Aert. Topinterview en dat zeg ik als fervent Club Brugge-supporter 😉.
 • Ronny Popelier

  1 maand geleden
  Er zijn er toch altijd die onze jonge sport talenten moeten afbreken. Nu Remco en Yari , twee talenten waar we nog heel zullen zien. Zie Remco wat hij presteerde na zijn zware valpartij. Velen dromen maar raken nooit zo ver waar Remco en Yari nu al staan. Jaloezie is toch zo lelijk tov jonge mensen die gewoon hun best en totale inzet tonen voor en met hun sport. Doe zo voort en zie niet om.