Exclusief voor abonnees

Evenepoel bedenkt gepersonaliseerde manier om overwinningen te vieren: een eigen zegegebaar hebben alleen de allergrootsten

Voorlopig doet Evenepoel bij een zege gewoon wat in hem opkomt, maar hij zoekt een unieke pose.
Photo News Voorlopig doet Evenepoel bij een zege gewoon wat in hem opkomt, maar hij zoekt een unieke pose.
Wanneer Remco Evenepoel (19) dit seizoen zijn eerste wedstrijd wint, zal hij niet alleen blij zijn, hij zal dat ook tonen met een "gepersonaliseerd zegegebaar". Hij heeft er weken over nagedacht, geeft hij toe. Het verraadt iets over Evenepoel dat we eigenlijk al lang weten: hij is uit hetzelfde hout gesneden als grote kampioenen.

Je hebt 12% van dit artikel gelezen

Dit artikel is exclusief
voor abonnees.

Word ook abonnee en lees onbeperkt alle artikels. Meer dan 200.000 mensen gingen je voor.

 • Krijg onbeperkt toegangLees alle artikels via de site en app
 • Lees 4 weken gratisNadien slechts €6,95 per 4 weken
 • Stop wanneer je wilOok tijdens jouw proefperiode
Lees 4 weken gratis19 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • eric maier

  Alleen de allergrootsten... niet dus. De laatste jaren probeert elk renner die wint wel eens een apart gebaar te maken. De allergrootsten maakten vooral hetzelfde gebaar, kijk maar eens naar de docu's over hun carriers Remco. winnen kon niet saaier zijn. Het was oa Sagan die ermee uitpakte In het veld Paul Herreygers om dat regelmatig te doen. Laat ons zeggen dat het iets was wat de laatste 10 jaar meer is opgekomen. Mooi dat je iets wil bedenken, maar het is geen prioriteit.

 • Guy Bevers

  Staand op je zadel finishen , schitterend !

 • Freddy van Puymbrouck

  Het contrast met bv vdPoel kon niet groter zijn, dat is pas een vedette die altijd bescheiden en aangenaam blijft.Niet voor niets heeft Mathieu duizenden supporters in België.Lefevere had niet naar zijn gezaag mogen luisteren omdat Remco veel te jong is om een zware ronde van Italië te rijden.Evenepoel is een crack maar reken maar dat ze hem gaan neersabelen als hij niet presteert.De Belg houd niet van opscheppers!

 • jos dedecker

  Wat een genante vertoning. Kent Remco dan geen enkele schaamte?

 • wim rooyakkers

  Die is nu al bezig met vedetten gedrag, als hij echt een veel winnaar zou worden,dan word hij ongetwijfeld nog belangrijker dan de koning of de paus,nee dan liever Mathieu vd Poel,vrij bescheiden in zijn commentaar,en verder geen poespas.