Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Union USG
1
EINDE
2
Antwerp ANT
 • 43' Goal Deniz Undav
 • Michael Frey Goal 70'
 • Benson Manuel Goal 79'

Erop en erover: Antwerp dankzij Frey en Benson voorbij stug Union

Jupiler Pro LeagueAntwerp heeft vanmiddag ondanks een moeilijke wedstrijd toch een knappe 1-2-zege geboekt op het veld van Union. In de tweede helft draaiden de bezoekers de rollen om dankzij invaller Fischer.

4 reacties

 • Paul Verelst

  4 weken geleden
  Verdiende winst van de Great Old ondanks verdienstelijk Union. Sterke invalbeurt van vooral Fischer en Benson. COYR.
 • Danny Callaert

  4 weken geleden
  2 ploegen die aanvallend denken. Kan mooi worden. Resultaat zal zoals altijd en overal weeral bepaald worden door de ref.
 • Daniel hoskens

  4 weken geleden
  Succes rafc maak maar gehakt van Union Danny Hoskens kortrijk Rafc fan
 • eric debanne

  4 weken geleden
  Succes gewenst voor union ✌️ Ze spelen mooi voetbal collectief zonder vedetten !
 1. Zoon Manchester City-fan die voor dood werd achtergelaten reageert voor de camera van VTM NIEUWS: "Hopen dat vader erdoor komt”
  Play
  Drongen/Meerbeke

  Zoon Manchester City-fan die voor dood werd achtergela­ten reageert voor de camera van VTM NIEUWS: "Hopen dat vader erdoor komt”

  Guido De Pauw uit Meerbeke (Ninove), een 63-jarige City-fan, werd dinsdagavond na de wedstrijd voor dood achtergelaten op de parking langs de E40 in Drongen. Dat gebeurde nadat hij werd aangevallen door enkele supporters van Club Brugge. De man had samen met 233 andere Belgische City-supporters van fanclub Blue Moon de Champions League-wedstrijd van zijn favoriete ploeg bijgewoond in het Jan Breydelstadion. De zestiger vecht momenteel voor zijn leven. Diezelfde nacht kon de politie al vijf verdachten oppakken. Dat meldt het parket van Oost-Vlaanderen. Jurgen De Pauw, de zoon van het slachtoffer, reageert voor de camera van VTM NIEUWS: “We hopen dat onze vader erdoor komt.”
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.