BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Enkel Anderlecht en AA Gent deden historische kwalificatie van Club voor: “Prestige voor gáns het Belgisch voetbal”

CHAMPIONS LEAGUEDoorstoten in de Champions League? Enkel Anderlecht (2000-2001) en AA Gent (2015-2016) kennen de impact van zo’n historische kwalificatie: “Na onze matchen tegen Man United heeft Alex Ferguson mij getipt aan Everton”, weet Tomasz Radzinski.

1 reactie

 • Albert de Lovendeghem

  4 maanden geleden
  Anderlecht blijft dé referentie in België. Het ging in alles alle andere Belgische clubs voor. Ook nu volgt Brugge pas in de grote voetsporen van de recordkampioen Anderlecht. Tijdelijk weliswaar tot Anderlecht zijn plaats straks wéér inneemt.
 1. Het leven in de cel van Dani Alves: 100 euro om te spenderen en verplaatst naar kleinere module uit vrees voor veiligheid
  7

  Het leven in de cel van Dani Alves: 100 euro om te spenderen en verplaatst naar kleinere module uit vrees voor veiligheid

  In afwachting dat zijn beroep op voorlopige vrijlating behandeld wordt, past Dani Alves zich met succes aan in de gevangenis waar hij nu al meer dan een week vertoeft. Zo heeft de voetballer (39), beschuldigd van verkrachting van een 23-jarige vrouw op 30 december in discotheek Sutton in Barcelona, een kaart van 100 euro gekregen om te leven, speelt hij voetbal op het binnenplein en wordt hij in bescherming genomen door medegevangene ‘Coutinho’, een ex-portier en gewezen lijfwacht van Ronaldinho.
 2. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.