Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Elise Mertens knokt zich knap naar finale in Linz en komt uit tegen dubbelpartner Sabalenka

TennisElise Mertens (WTA-21) heeft zich zaterdag voor de finale van het WTA-toernooi van Linz (225.500 dollar) geplaatst. De 24-jarige Limburgse, tweede reekshoofd of het Oostenrijkse hardcourt, knokte zich in 2 uur en 5 minuten voorbij het Russische vierde reekshoofd Katerina Alexandrova (WTA-33). Het werd 2-6, 6-1 en 7-5.

0 reacties

 1. Rusland-expert meet temperatuur bij onze tegenstander: “Ze hopen op mirakel en zullen extra gedreven zijn op nationale feestdag”
  PREMIUM
  EK voetbal
  1

  Rus­land-ex­pert meet tempera­tuur bij onze tegenstan­der: “Ze hopen op mirakel en zullen extra gedreven zijn op nationale feestdag”

  Morgen is het 12 juni. Zou het toeval zijn dat net dán Rusland zijn openingsmatch op het EK, tegen België, speelt? 12 juni is namelijk ook de ‘Onafhankelijkheidsdag van het Sovjetsysteem’, of de nationale feestdag in Rusland. Meteen weet u ook waarom die Russen er nog net iets meer hun hoofd voor zullen leggen. Carolien van Nunen, Rusland-specialiste van ‘VTM Nieuws’, over hoe onze tegenstanders toeleven naar hun EK-opener.