Iserbyt met dwergteckels Wolf en Moos.
Volledig scherm
PREMIUM
Iserbyt met dwergteckels Wolf en Moos. © Photo News

Eli Iserbyt vraagt begrip in een veldritwereld zonder Van Aert, Van der Poel en Pidcock: “’Losers’, dat zijn wij absoluut níet”

VeldrijdenEli Iserbyt (24) is een man met een mening. Van het soort dat in het veld niet dik is gezaaid. Gevat, gefundeerd en met een zelfrelativerende kwinkslag komt hij in een (tijdelijke) wereld zónder ‘De Grote Drie’ op voor zichzelf én zijn collega’s. “Elke dag hameren op het ontbreken van Van der Poel en Van Aert: dat helpt niet.”

51 reacties

 • patrick isenborghs

  2 jaar geleden
  Liliane Wuyts bekijk eerst is het palmares in het MTB van beide renners voor je uitspraken doet. Pidcock is een verdiend olympisch kampioen zeer zeker maar de andere heeft zijn kansen niet kunnen verdedigen
 • Paul Janssens

  2 jaar geleden
  Tja de drie beste zijn er niet bij en dat doet toch veel afbreuk aan zijn overwinningen,ook veel minder belangstelling.
 • Liliane Wuyts

  2 jaar geleden
  Ik kan aannemen dat Pidcock een MTB-fenomeen is, maar sorry, MVDP is dat zeker niet. En de mannen in de cross vandaag doen hun best. Als je niet in jezelf gelooft, kan je beter stoppen met crossen. Dus het is wel gemakkelijk om te zeggen dat ze het maar moeten aanvaarden. Dat moeten ze zeker niet doen en ook niet opgeven. Ik kijk nog altijd graag naar de cross, ook zonder de 3 "fenomenen". En als het "fenomeen" VDP meerijdt is er niks spannend aan. Dan gaat de TV al na 1 ronde uit.
 • Marika Peeters

  2 jaar geleden
  Moet voor Eli moeilijk verteerbaar en frustrerend zijn dat de 3 fenomenen steeds maar opgehemeld worden en vele cross fans , snakken naar hun intrede in het veld . Want buiten het feit van overklast te worden in de cross door deze , hebben MvdP en Pidcock het unieke talent om om ook op wereldniveau , in de wegkoersen en mtb te schitteren . In plaats van zijn kritiek te spuien , zou hij beter aanvaarden dat hij hetzelfde talent en niveau nooit zal kunnen behalen .
 • Anthony Peeters

  2 jaar geleden
  Je hebt top renners met beetje karakter nodig! Zoals vroeger een strijd tussen Nys en wellens en mannen zoals een Albert en de enige die ook zo zijn zijn de 2 toppers die nu nog niet meedoen!