BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Eli Iserbyt pakt drie op drie in Wereldbeker, maar gooit het komende weken over andere boeg: “Ik wil energie sparen voor EK, maar dat kan fout aflopen”

VELDRIJDENEli Iserbyt pakt drie op drie in wereldbeker, maar gooit het komende wedstrijden over andere boeg. “Jullie zullen een meer afwachtende Iserbyt zien, ook al voel ik me super goed.”

18 reacties

 • adri zuiderwijk

  3 maanden geleden
  Ziet er afgetraind uit en geen tegenstand is omdat hij er bovenuit steekt..
 • Jonah Kemps

  3 maanden geleden
  In het huidige veldritpeloton is hij gewoon de beste dus kan hij doen wat hij wil. Ik denk wel dat hij aan Hermans een zware kluif kan hebben op het EK met zijn wegcampagne gaat die zijne moteur gegroeid zijn dus mits wat meer crossgevoel zou die zeker even goed moeten zijn.
 • Magda De Munck

  3 maanden geleden
  De cross is enkel bezienswaardig wanneer de grote jongen mee doen.
 • pierre de smet

  4 maanden geleden
  Waneer gaan we eens een echte cross zien , snelheid en nog eens snelheid , afgewisseld met wat trapjes en balkjes wat in feite onnatuurlijk is . En stel dat er morgen nog eens een cross is waar er wat moet gelopen worden , wel ben benieuwd wat Eli dan gaat kunnen .
 • guy vermeulen

  4 maanden geleden
  Al dat niet meedoet kan niet winnen , is praat tegen de vaak , proficiat .
 1. Football Talk. Kompany en Burnley stoten in extremis door in FA Cup - Yannick Ferrera moet al na 3,5 maanden vertrekken als trainer van Omonia Nicosia
  Play
  Voetbal
  6

  Football Talk. Kompany en Burnley stoten in extremis door in FA Cup - Yannick Ferrera moet al na 3,5 maanden vertrekken als trainer van Omonia Nicosia

  Het Burnley van coach Vincent Kompany heeft in de replay van de vierde ronde in de FA Cup met 2-1 gewonnen van Ipswich. Bij Burnley stond Ameen Al-Dakhil 90 minuten tussen de lijnen en werd Samuel Bastien in de 69e minuut naar de kant gehaald. Anass Zaroury bleef op de bank. Lyle Foster (ex-Westerlo) kreeg zijn eerste basisplaats van Kompany en werd pas twee minuten voor tijd gewisseld.