BELGA
Volledig scherm
© BELGA

EK voorbij voor Castagne: wingback loopt oogkasbreuk op na botsing, Vertonghen maakt zich weinig zorgen om enkel

Rode DuivelsEen zware dobber en EK voorbij. Timothy Castagne heeft in het stevige duel met Koezjajev een oogkasbreuk opgelopen. Hij heeft wellicht een operatie nodig, bevestigde bondscoach Martínez zonet.

0 reacties

 1. Afscheidsinterview met Ann Wauters, icoon van het Belgische vrouwenbasket: “Wist dat dit het einde zou zijn. Maar niet gisteren! Daar was ik níet klaar voor”
  PREMIUM
  Olympische Spelen
  1

  Afscheids­in­ter­view met Ann Wauters, icoon van het Belgische vrouwenbas­ket: “Wist dat dit het einde zou zijn. Maar niet gisteren! Daar was ik níet klaar voor”

  24 uur later en haar Wikipedia-biografie leidt al in met ‘voormalig’. Zo snel gaat het. Op de buzzer van het vierde kwart in België-Japan eindigde woensdagavond ook de glansrijke carrière van hét boegbeeld van het Belgische vrouwenbasketbal. Ann Wauters, lieve lange leuke meid van 40: het grote afscheidsinterview.
 2. Wit-Russische sprintster Tsimanoeskaja veilig en wel in Warschau, nog andere atleten willen niet naar vaderland terug
  Play
  UPDATE

  Wit-Russische sprintster Tsimanoes­ka­ja veilig en wel in Warschau, nog andere atleten willen niet naar vaderland terug

  Sprintster Kristina Tsimanoeskaja (24) is veilig en wel in Warschau geland. Uit veiligheidsoverwegingen vloog ze eerst naar Wenen, zodat haar vliegtuig het Wit-Russische luchtruim kon vermijden. De atlete had na haar noodkreet op de Olympische Spelen in de Poolse ambassade van Tokio verbleven. Intussen willen nog andere Wit-Russische atleten niet naar hun vaderland terugkeren.