BELGA
Volledig scherm
© BELGA

EK voorbij voor Castagne: wingback loopt oogkasbreuk op na botsing, Vertonghen maakt zich weinig zorgen om enkel

Rode DuivelsEen zware dobber en EK voorbij. Timothy Castagne heeft in het stevige duel met Koezjajev een oogkasbreuk opgelopen. Hij heeft wellicht een operatie nodig, bevestigde bondscoach Martínez zonet.

0 reacties

 1. Caleb Ewan blijft tot eind 2024 bij Lotto-Soudal en krijgt nieuwe locomotief
  Wielrennen
  3

  Caleb Ewan blijft tot eind 2024 bij Lot­to-Soud­al en krijgt nieuwe locomotief

  Caleb Ewan heeft zijn contract bij Lotto-Soudal met twee extra jaren verlengd. De 27-jarige Australiër, die nog onder contract lag tot eind 2022, heeft zich aan de ploeg verbonden tot eind 2024. Hij krijgt er met Rüdiger Selig een nieuwe ‘locomotief’ bij. De 32-jarige Duitser maakt vanaf volgend seizoen de overstap van BORA-hansgrohe. Hij ondertekende een overeenkomst tot eind 2023. Frederik Frison verlengde ook zijn contract tot 2023.
 2. Football Talk. Ook dit seizoen zullen de spelers knielen voor de aftrap in de Premier League - Kroos kampt met een vervelende blessure
  Voetbal

  Football Talk. Ook dit seizoen zullen de spelers knielen voor de aftrap in de Premier League - Kroos kampt met een vervelende blessure

  De spelers van de Premier League zullen ook dit seizoen voor de aftrap knielen als teken van solidariteit en antidiscriminatie. Dat werd vandaag bekendgemaakt. Het nieuwe seizoen van de Premier League begint op 13 augustus. “Wij geloven dat het nu meer dan ooit belangrijk is dat we blijven knielen als symbool van onze eenheid tegen alle vormen van racisme,” klonk het in een statement.