Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Eerst technisch directeur, dan bondscoach: Peter Bossaert, CEO van de voetbalbond, sluit uitschrijven vacature niet uit

Terwijl het gonst van de namen wie onze nieuwe bondscoach moet worden, moet CEO Peter Bossaert eerst en vooral op zoek naar een nieuwe ‘technisch directeur’. In een combinatie gelooft hij niet meer, in een vacature uitschrijven wel.

23 reacties

 • Erik Dhaeyer

  2 maanden geleden
  De nieuwe trainer moet sowieso een Belg zijn. Buitenlandse trainers zijn niet persé beter en ik eis van onze spelers dat ze ook het nationale volkslied meezingen of tenminste doen alsof. Ja ook jij Kevin. Waar is anders de vaderlandsliefde? Martinez, een Spanjaard notabene zong mee, vraag me niet in welke taal.
 • Christiaan GOETHALS

  2 maanden geleden
  De processie staat eerste NICO.
 • Edmond Verschueren

  2 maanden geleden
  Clement met stip!
 • Mariën Guy

  2 maanden geleden
  Gert Verheyen TD en Clement trainer. Dat zou goed zijn !
 • nico baelde

  2 maanden geleden
  Preud’Homme als technisch directeur en Clement als coach. Die mannen hebben jaren samengewerkt en zijn momenteel de beste keuze. Kompany is te idealistisch, en ik heb geen zin in een processie van echternach.
 1. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.
 2. “Emoties kunnen onmiddellijk na match hoog oplaaien”: Referee Department laat kritiek van Toby Alderweireld passeren
  Play
  BELGISCH VOETBAL
  31

  “Emoties kunnen onmiddel­lijk na match hoog oplaaien”: Referee Department laat kritiek van Toby Alderwei­reld passeren

  “Ze waren met twaalf en niet met elf.” Toby Alderweireld was gisteren niet mals voor de spelleiding van ref Lardot na hun bekernederlaag bij Union. Toch hoeft de verdediger van Antwerp niet voor een sanctie te vrezen. Het Referee Department kan zijn woorden wel plaatsen, zegt operationeel directeur Stephanie Forde: “Onmiddellijk na een wedstrijd kunnen de emoties hoog oplopen.” Het bondsparket kan mogelijk wel nog optreden.
 1. KIJK. Verken het WK-parcours door de ogen van Niels Albert: “Wie daar twee tanden groter rijdt, kan het verschil maken”
  WK VELDRIJDEN
  9

  KIJK. Verken het WK-par­cours door de ogen van Niels Albert: “Wie daar twee tanden groter rijdt, kan het verschil maken”

  Zondag wacht een titanenduel tussen Mathieu van der Poel en Wout van Aert op het WK veldrijden. Maar hoe ziet die omloop in Hoogerheide er nu juist uit? In welke zones kan het verschil gemaakt worden? En hoe groot is de kans op een sprint? Onze analist Niels Albert sprong op zijn fiets en nam de proef op de som. In onderstaande video’s krijgt u een unieke blik op het parcours en krijgt u zijn analyse per zone mee.