Vicevoorzitter Pavel Nedved en Juventus-voorzitter Andrea Agnelli.
Volledig scherm
PREMIUM
Vicevoorzitter Pavel Nedved en Juventus-voorzitter Andrea Agnelli. © REUTERS

Een ‘Oude Dame’ leert niet uit haar fouten: na Calciopoli weer gesjoemel bij Juventus? Wat is er aan de hand en wat zijn de mogelijke gevolgen?

Serie AEen vos verliest wel zijn haren, maar niet zijn streken. Een Oude Dame ook. Juventus ontkent alle aantijgingen van gesjoemel en manipulatie, maar een nieuw stinkend putje lijkt onthuld in Turijn. Waar ligt de oorzaak? Wie wordt geviseerd en wat zijn de mogelijke gevolgen - van boetes tot een terugzetting - opnieuw - naar de Serie B?

1 reactie

 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Het geld domineert helaas alles in de voetbal wereld ...🙄 En dan spelen de " poppen ...
 1. VDK Gent kan in het Poolse Lódz niet stunten
  Volleybal

  VDK Gent kan in het Poolse Lódz niet stunten

  In de eerste set van deze terugwedstrijd in de play-offs van de CEV Cup kreeg VDK Gent meteen acht ace-opslagen rond de oren. Lódz wou duidelijk de kwalificatie voor de volgende Europese ronde zo snel mogelijk veilig stellen. Het Poolse team met de Belgische middenspeelster Sobolska-Tarasova bleef drie sets lang baas over de Belgische bezoekers. In aanvallend opzicht deed VDK Gent flink mee, maar een stunt zat er nooit in. Aanvalster Van Elsen werd na de openingsset vervangen en spelverdeelster Lotte De Quick kwam in de laatste set in het team. Hoofdaanvalster Smeets speelde een prachtige wedstrijd en werd topscorer. “We hebben vier ronden kunnen meedraaien in de CEV competities”, klinkt coach Morand tevreden. “Nu krijgen we eventjes ademruimte in de Belgische Liga. Omdat we hier in een immens grote hal speelden - vergelijkbaar met het Sportpaleis - was dit meteen een ideale voorbereiding op de bekerfinale.” (WVM)
 2. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.