Lukas Nmecha.
Volledig scherm
PREMIUM
Lukas Nmecha. © Photo News

Een historisch dieptepunt in de geschiedenis van de Gouden Schoen: Nmecha beste speler van Anderlecht... dat 3 punten verzamelt

Gouden SchoenHet is vruchteloos zoeken naar paars-wit tussen het goud. Deze Gouden Schoen-editie is voor Anderlecht een dieptepunt. In totaal kreeg het... drie punten. Auwtch. “Echt triestig”, zegt Jef Jurion. “Des te meer omdat ik het kransje kanshebbers niet hoog inschat.” Maar de laureaat uit 1957 en 1962 ziet in de huidige selectie wél één potentiële kandidaat voor de trofee.

18 reacties

 • Mie Van Gestel

  2 jaar geleden
  Niemand minder dan Lamkel Zé verdiend de gouden schoen.Op en naast het voetbalveld een vedette!
 • Guy Bekaert

  2 jaar geleden
  Wat de gouden schoen betreft voor mij mogen ze eens een jaartje overslaan . Een gouden schoen moet een beloning zijn van een speler die er bovenuit steekt , en sorry dat zie je niet !
 • eric de baene

  2 jaar geleden
  De gouden schoen de laatste jaren trekt op niets meer ...! En zeggen dat destijds een speler als Juan Lozano hem nooit kreeg ...! Zegt genoeg over de waarde nu Beter afschaffen
 • jellis meeus

  2 jaar geleden
  En zelfs al verdiend een speler de gouden schoen meestal krijgt hij hem toch niet zoals pozuelo in de tijd LOL
 • gilbert Gijdé

  2 jaar geleden
  oordeel van keygnaert zeker.Dit zou paseen dieptepunt zijn,moest er een speler van anderlecht de gouden schoen krijgen
 1. Slechts 42 procent van Belgen past voorschotfactuur energie aan: dit zijn de risico’s
  Mijnenergie

  Slechts 42 procent van Belgen past voorschot­fac­tuur energie aan: dit zijn de risico’s

  58% van de Belgen heeft zijn voorschot voor energie de voorbije maanden nog niet verhoogd. Dat blijkt uit een enquête in opdracht van Luminus. Toch zorgt uitstel in deze situatie in geen geval voor afstel. Integendeel, wie niet in actie schiet, riskeert onaangename verrassingen bij het ontvangen van de slotfactuur. Zeker nu de energieprijzen recordhoogtes bereiken. Mijnenergie.be zet de feiten op een rij.
 2. Vanaf nu kan je een betaalpauze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?
  Spaargids.be

  Vanaf nu kan je een betaalpau­ze voor je woonlening aanvragen. Maar wat zijn precies de voor- en nadelen van zo'n uitstel?

  Wie zijn rekeningen niet langer kan betalen, kan vanaf vandaag een betaalpauze voor de hypothecaire lening aanvragen. Om in aanmerking te komen, moet je aan enkele voorwaarden voldoen. Is dat het geval, dan hoef je van je lening gedurende een jaar geen kapitaal af te lossen, maar betaal je alleen de intresten. Hoeveel is dat dan precies? En schuilen er ook addertjes onder het gras? Spaargids.be zocht het uit.