Ons topelftal van het EK.
Volledig scherm
Ons topelftal van het EK. © AP/HLN

Eén Belg, maar vooral heel wat Italianen: dit is ons topelftal van het EK voetbal

EK voetbalEURO 2020 is voltooid verleden tijd. En dus is het tijd om een topelftal van het toernooi samen te stellen. In de ploeg van onze redactie staan heel wat Italianen, maar ook onder anderen één Belg, een Spanjaard en een Deen. Ontdek hieronder de volledige ploeg.

32 reacties

 • ghreu foorever

  2 maanden geleden
  Lukaku als 16de man perfect!!!!
 • Andy Staelens

  2 maanden geleden
  Danny Gielen, ik heb het gisteren nog eens gezien. Trekken en sleuren, voetje laten hangen, nooit iets gedaan, intimideren, enz.
 • Kurt Neyens

  2 maanden geleden
  Maehle en Pedri speelden een goed tornooi. Al de andere namen in dit "elftal" zijn om te lachen. Olmo had er altijd in moeten staan.
 • JACOBUS RAEMAEKERS

  2 maanden geleden
  Begrijp niet dat niemand Lewandovski heeft zien spelen.
 • Axel Marckx

  2 maanden geleden
  Vergeet Xherdan Shaqiri niet. Van goudwaarde voor Zwitserland!
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.