Eden Hazard, hier op een archiefbeeld.
Volledig scherm
PREMIUM
Eden Hazard, hier op een archiefbeeld. © Photo News

Duizenden reiskilometers om in een koud en kil stadion te gaan voetballen: waarom de trip van de Rode Duivels naar Kazan een echt karwei is

Rode DuivelsTien vlieguren, meer dan 6.000 reiskilometers om dan bij een graad of tien in een koud en kil stadion te spelen. De trip naar Kazan wordt geen pretje voor onze Duivels. “Wellicht was dit de goedkoopste oplossing.”

14 reacties

 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Ze moeten niet klagen en zagen eh ...! Dat ze eens gaan werken in een fabriek die pseudo-vedetten ...🙄... Soms wat medelijden met die vetbetaalde voetballers ...?
 • freddy vandercruyssen

  2 maanden geleden
  nie overdrijven he, 4u14 vliegtijd vandaag..
 • Daniel Horemans

  2 maanden geleden
  Even ter correctie: Kazan is de hoofdstad van de republiek Tatarstan, en niet van Tatarije - zo'n geografische naam bestaat zelfs niet.
 • Patrick Moers

  2 maanden geleden
  Tranen in mijn ogen terwijl ik dit artikel lees.
 • Jan De Greef

  2 maanden geleden
  T'is toch simpel, Wit Rusland wil geen match op zijn grondgebied, dat is dan forfait 0-5 voor Belgie - geen zotte verplaatsingen goed voor milieu en iedereen kontent
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?