PN/ANP/EPA
Volledig scherm
PREMIUM
© PN/ANP/EPA

Duivel zoekt club: Mertens, Denayer en Januzaj staan voor belangrijke transferweken (met het WK in het achterhoofd)

RODE DUIVELSZoek hem zaterdagavond niet in het Lotto Park, wanneer Anderlecht oefent tegen Lyon. Jason Denayer (27) is sinds 1 juli een vrije speler. En met hem ook collega-Duivels Dries Mertens (35) en Adnan Januzaj (27). Rode Duivel zkt club (x3). En het WK wacht niet. Een situatieschets.

14 reacties

 • rik casteleyn

  2 maanden geleden
  Bij Antwerp hebben ze nog plaats en nog geld . Misschien worden ze wel kampioen !
 • Marcus Camps

  2 maanden geleden
  Ze willen gewoon niks meer betalen voor Mertens. Het zou me zelfs niets verbazen dat ze nog een deel willen van zijn andere 'napelsgebonden' inkomsten. Vergeet niet dat hij daar de patron is met een massa inkomsten, aan portretrechten etc ... Men sprak over een totaal inkomstenpakket van 15 miljoen Euro, met een jaarloon van 4.5 miljoen Euro, althans volgens een artikel van HLN op 10 oktober 2020 bij de vernieuwing van zijn contract toen.
 • Alan Berckmans

  2 maanden geleden
  David. Soms willen de spelers zelf niet verlengen bij hun club . Dus staan ze ook later op de markt omdat de club ze zelf niet wou verkopen . Niets te maken met hun kwaliteit
 • Johan Verhoeven

  2 maanden geleden
  Dat Mertens met 35 transfervrij is en op zoek naar een club, dat is begrijpbaar. Maar als je zoals Januzaj en Denayer met 27 (op de top van je kunnen) tot nu toe door geen enkele club bent binnengehaald en als je huidige club je ook niet wil houden... dan schort er toch wat.
 • Piet Corneel

  2 maanden geleden
  Idd.DL laat ze waar ze zijn je kan er niks meer mee aanvangen!!!!