Het goud van Nina Derwael op de Olympische Spelen.
Volledig scherm
Het goud van Nina Derwael op de Olympische Spelen. © Photo News

DPG Media en het BOIC worden partners: via HLN.be en Het Laatste Nieuws wordt u nog meer betrokken bij de avonturen van Team Belgium

SportDPG Media en het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité (BOIC) worden partners. DPG Media wordt de exclusieve partner voor de categorie Nederlandstalige print. Via Het Laatste Nieuws en HLN.be zullen Belgen nog meer betrokken worden bij de avonturen van Team Belgium. De samenwerking start met de Winterspelen in Peking en loopt alvast tot na de Spelen van Parijs in 2024.

0 reacties

 1. Vincent Kompany: “Trots dat ik dit nieuw hoofdstuk heb mogen starten bij de club van mijn hart”
  Play
  Anderlecht
  2

  Vincent Kompany: “Trots dat ik dit nieuw hoofdstuk heb mogen starten bij de club van mijn hart”

  Vincent Kompany zelf reageerde ook kort op het vertrek bij Anderlecht. Weliswaar via de officiële kanalen van de club. Dat fierheid overheerst na zijn passage van twee jaar als fulltime hoofdcoach van paars-wit. “Vandaag overheerst slechts één gevoel: ik ben trots dat ik dit nieuw hoofdstuk heb mogen starten bij de club van mijn hart”, zegt Kompany. “Ik ben nu een speler én coach geweest van Anderlecht, maar blijf vooral een trouwe fan.”
 2. Carl Hoefkens volgt Alfred Schreuder op als hoofdcoach van Club Brugge: “Kijk enorm uit naar deze nieuwe rol”
  Play
  Club Brugge
  32

  Carl Hoefkens volgt Alfred Schreuder op als hoofdcoach van Club Brugge: “Kijk enorm uit naar deze nieuwe rol”

  Club Brugge is de opvolger van de naar Ajax vertrokken Alfred Schreuder niet ver gaan zoeken. Blauw-zwart geeft het vertrouwen aan Carl Hoefkens, die de stap zet van assistent naar hoofdcoach. “Ik wil mij volledig geven om bij te dragen aan de verdere uitbouw en successen van Club”, aldus Hoefkens, die zal bijgestaan worden door beloftencoach Rik De Mil en ex-speler Paul Okon.