Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Dju toch! Remco Evenepoel verliest tweestrijd van koele kikker Colbrelli en moet tevreden zijn met zilver op EK wielrennen

EK wielrennenSonny Colbrelli is de nieuwe Europese kampioen wielrennen. De Italiaan was de enige die in en rond Trento niet werd doodgeknepen door een sterke Remco Evenepoel, in een sprintje met twee maakte Colbrelli het al bij al makkelijk af. De Fransman Benoit Cosnefroy werd na een zware wedstrijd derde.

127 reacties

 • elke vliegen

  1 maand geleden
  inderdaad frank maar geen nood we spreken later over 5 jaar wel eens met al degene die REV nu afschieten. We zullen dan eens vergelijken met t lijstje van van aert,.
 • frank Van den Abbeele

  1 maand geleden
  Inderdaad Wim. Blij dat er af en toe toch een correcte analyse verschijnt. Als je RE heet is blijkbaar niets meer goed genoeg. Zelfs geen 2 medailles op een EK en dat op 21 jarige leeftijd.
 • bernard vermeulen

  1 maand geleden
  Campanaerts zou een verdiende winnaar geweest zijn, Remco deed dom de laatste km, hopelijk beseft hij dit, en leert hij eruit voor de volgende keer.
 • eddy van de kerkhove

  1 maand geleden
  Bangelijke Belgische ploeg met één uitzondering.Gilbert thuis laten van het WK is duidelijk ne goeie zet van de bondscoach!
 • Jan Van Bavel

  1 maand geleden
  In België zijn er al jaren velen die Zoetemelk evenaren. Dat is koers blijkbaar, in het veldrijden moet ieder voor zichzelf werken zoals o.a. MVDP.
 1. Onze columnist Niels Albert ziet Toon Aerts de rug rechten: “Het kan er de spankracht alleen maar op verruimen”
  PREMIUM
  Veldrijden

  Onze columnist Niels Albert ziet Toon Aerts de rug rechten: “Het kan er de spankracht alleen maar op verruimen”

  Onze columnist Niels Albert zag in Amerika nog niet de beste Toon Aerts, maar afgelopen zondag was het plots wel weer prijs in Zonhoven. “Hij compenseerde dat procentje tekort tegenover Iserbyt en Hermans, dat de voorbije weken hard opviel, met de drang om te tonen dat hij wél in orde is”, aldus Albert, die ook z'n mening geeft over het al dan niet olympisch worden van de cross.