Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Dju toch! Remco Evenepoel verliest tweestrijd van koele kikker Colbrelli en moet tevreden zijn met zilver op EK wielrennen

EK wielrennenSonny Colbrelli is de nieuwe Europese kampioen wielrennen. De Italiaan was de enige die in en rond Trento niet werd doodgeknepen door een sterke Remco Evenepoel, in een sprintje met twee maakte Colbrelli het al bij al makkelijk af. De Fransman Benoit Cosnefroy werd na een zware wedstrijd derde.

127 reacties

 • elke vliegen

  1 maand geleden
  inderdaad frank maar geen nood we spreken later over 5 jaar wel eens met al degene die REV nu afschieten. We zullen dan eens vergelijken met t lijstje van van aert,.
 • frank Van den Abbeele

  1 maand geleden
  Inderdaad Wim. Blij dat er af en toe toch een correcte analyse verschijnt. Als je RE heet is blijkbaar niets meer goed genoeg. Zelfs geen 2 medailles op een EK en dat op 21 jarige leeftijd.
 • bernard vermeulen

  1 maand geleden
  Campanaerts zou een verdiende winnaar geweest zijn, Remco deed dom de laatste km, hopelijk beseft hij dit, en leert hij eruit voor de volgende keer.
 • eddy van de kerkhove

  1 maand geleden
  Bangelijke Belgische ploeg met één uitzondering.Gilbert thuis laten van het WK is duidelijk ne goeie zet van de bondscoach!
 • Jan Van Bavel

  1 maand geleden
  In België zijn er al jaren velen die Zoetemelk evenaren. Dat is koers blijkbaar, in het veldrijden moet ieder voor zichzelf werken zoals o.a. MVDP.
 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.