Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Dju toch! Remco Evenepoel verliest tweestrijd van koele kikker Colbrelli en moet tevreden zijn met zilver op EK wielrennen

EK wielrennenSonny Colbrelli is de nieuwe Europese kampioen wielrennen. De Italiaan was de enige die in en rond Trento niet werd doodgeknepen door een sterke Remco Evenepoel, in een sprintje met twee maakte Colbrelli het al bij al makkelijk af. De Fransman Benoit Cosnefroy werd na een zware wedstrijd derde.

127 reacties

 • elke vliegen

  1 maand geleden
  inderdaad frank maar geen nood we spreken later over 5 jaar wel eens met al degene die REV nu afschieten. We zullen dan eens vergelijken met t lijstje van van aert,.
 • frank Van den Abbeele

  1 maand geleden
  Inderdaad Wim. Blij dat er af en toe toch een correcte analyse verschijnt. Als je RE heet is blijkbaar niets meer goed genoeg. Zelfs geen 2 medailles op een EK en dat op 21 jarige leeftijd.
 • bernard vermeulen

  1 maand geleden
  Campanaerts zou een verdiende winnaar geweest zijn, Remco deed dom de laatste km, hopelijk beseft hij dit, en leert hij eruit voor de volgende keer.
 • eddy van de kerkhove

  1 maand geleden
  Bangelijke Belgische ploeg met één uitzondering.Gilbert thuis laten van het WK is duidelijk ne goeie zet van de bondscoach!
 • Jan Van Bavel

  1 maand geleden
  In België zijn er al jaren velen die Zoetemelk evenaren. Dat is koers blijkbaar, in het veldrijden moet ieder voor zichzelf werken zoals o.a. MVDP.
 1. Michel Wuyts over Quinten Hermans: “Hij wil meer, veel meer. Maar moed neigt snel naar overmoed”
  PREMIUM
  Veldrijden

  Michel Wuyts over Quinten Hermans: “Hij wil meer, veel meer. Maar moed neigt snel naar overmoed”

  Quinten Hermans is een man om de komende weken in de gaten te houden in het veld. Hij etaleerde een prima vorm in de Verenigde Staten, maar wil meer. Hij wil “ieder weekend meedoen voor het podium en liefst geregeld winnen”, zo zegt Hermans zelf. Maar onze columnist Michel Wuyts waarschuwt ook voor overmoed. “De renner die wekelijks op de dubbel mikt, sneuvelt.”
 2. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?