Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Dimitri de Condé krijgt nieuwe titel en heeft sportieve touwtjes nog meer in handen bij Genk: “Dit is een engagement voor het leven”

Racing GenkZeg niet langer technisch directeur tegen Dimitri de Condé (46). De sportieve baas van Racing Genk gaat vanaf vandaag door het leven als ‘Head of football’. De Condé: “Het is mijn ambitie dat de jongere generatie voetbalsupporters ons binnen 20 jaar wél zal zien als een traditionele topclub. We prikkelen de clubs daarboven al even, nu moeten we daar stabiliteit in krijgen.”

10 reacties

 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Zouden beter proberen meer kansen te geven aan de jeugd in plaats van 2e & 3e rangs buitenlanders te kopen ...🙄...! Geen enkel meerwaarde voor de kompetitie ...
 • Peter Kneepkens

  3 maanden geleden
  Mieke heb jij een andere tv dan ?
 • Mieke Ponet

  3 maanden geleden
  de Condé legt de lat heel hoog, maar Racing heeft dit jaar nog geen enkele keer laten zien wat ze in de play-offs verleden deden, iedereen werd overspeelt. Dit jaar zijn ze nog maar een afkooksel er van en het is zeker geen voort zetting van de play-offs van verleden jaar. Wat een ernstige vraag is waarom de coach niet begon met de zelfde elf van in de play-offs en ging dan verder bekijk, hij zou dat alleen al moeten doe uitrespect voor die spelers. Heb twijfel of het lukt dit jaar.
 • alfons moons

  3 maanden geleden
  Columbianen, Equadorianen, Nigerianen, Mexicanen, Indianen kopen dat is wat De Condé doet ! Als je in je "fantastische" jeugdwerking geen rechtsback/verdediger kan opleiden ipv duur te kopen dan snap ik dat niet ! Idem dito met Oyen : toptalent zit te verkommeren in de tribune !
 • Hendrik Martens

  3 maanden geleden
  Capelle zeveraar het word tijd dat ook eens andere kranten leest
 1. Tracy Acheampong, de steun en toeverlaat van Paul Onuachu: “Het heeft 3 maanden geduurd voor ik wist dat Paul een profvoetballer was”
  PREMIUM
  Gouden Schoen
  6

  Tracy Acheampong, de steun en toeverlaat van Paul Onuachu: “Het heeft 3 maanden geduurd voor ik wist dat Paul een profvoet­bal­ler was”

  In ‘Onuachu Town’ is zij de koningin, Tracy Acheampong (23). Een meisje uit Amsterdam met Ghanese roots en al bijna vier jaar steun en toeverlaat van Paul Onuachu (27). Ook zij genoot de laatste dagen intens van de erkenning die haar topspits kreeg. “Toen hij meteen mijn nummer vroeg, dacht ik ‘echt niet’, maar het was typisch Paul: doodeerlijk en rechtuit.”