AFP
Volledig scherm
© AFP

Die zijn klaar voor Club Brugge: PSG kent ook zonder Messi en Neymar geen moeite met Clermont

Ligue 1Paris Saint-Germain won op zijn dooie gemakje van Clermont Foot. Geen Messi, geen Neymar, geen Sergio Ramos. Wel een scorende Mbappé en een plezante namiddag in het Parc des Princes. Club Brugge, tegenstander in de Champions League komende woensdag, is gewaarschuwd.

10 reacties

 • Ferdinand Drees

  1 maand geleden
  Ik vrees het ergste, maar treuren moeten we niet, een super sterke ploeg met mooi voetbal tegen drie Belgen.
 • Wendy Vandereyken

  1 maand geleden
  Spannende competitie daar in Frankrijk. Ik zou niet kunnen zeggen wie daar kampioen zal worden.
 • jos kenis

  1 maand geleden
  De dubbele cijfers vermijden zou al een enorm succes zijn voor Brugge.
 • Daniel hoskens

  1 maand geleden
  Wens club Brugge enorm veel succes toe met hun Europese matchen al wordt het wel heel moeilijk voor hen Rafc fan Danny Hoskens kortrijk
 • Patrick Vriends

  1 maand geleden
  Probeer de schade te beperken 0-5 zou goed zijn .
 1. Diamanten NBA-jubileum start morgennacht, maar het schittert nog niet: van geweigerde vaccins tot opstandige speler en nieuwe ‘big threes’
  NBA

  Diamanten NBA-jubileum start morgen­nacht, maar het schittert nog niet: van geweigerde vaccins tot opstandige speler en nieuwe ‘big threes’

  Morgennacht is het weer zover: de start van een nieuw NBA-seizoen. Nummer 75. Een diamanten jubileum. Michael Jordan — wie anders? — won in 1997 de gouden 50ste editie, de LA Lakers de zilveren 25 jaar eerder. Een voorbode voor LeBron James, Anthony Davis en Russell Westbrook? Daarvoor moeten ze alleszins langs de Milwaukee Bucks, die nummer 74 wonnen, en met hun Finals MVP, Giannis Antetokounmpo, op zoek gaan naar een verlenging van die titel. Zij worden in het oosten opgewacht door de Brooklyn Nets, zónder Kyrie Irving, en de Philadelphia 76ers, met dan toch Ben Simmons.
 2. Romo (OHL) aan de beterhand na incident op Standard, keeperstrainer Verbist grapt: “Of ik Rafa nog gehoord heb? Ja, maar hij mij niet”
  Voetbal 1A

  Romo (OHL) aan de beterhand na incident op Standard, keepers­trai­ner Verbist grapt: “Of ik Rafa nog gehoord heb? Ja, maar hij mij niet”

  Het incident net voor affluiten tegen Standard zindert nog na bij OHL. Na de late gelijkmaker ontplofte een voetzoeker vlak naast het oor van doelman Rafael Romo. Twee dagen na die luide knal gaat het gelukkig al beter met de Venezolaan. Een gesprek met keeperstrainer Bram Verbist, die dagelijks met hem werkt: “Rafa is een echte levensgenieter.”