DEVILTIME. Marc Degryse en Jan Mulder fileren de WK-selectie: “Blij dat Martínez kiest voor de jeugd centraal achterin”

WK voetbalRoberto Martínez heeft zijn 26 namen voor het WK in Qatar bekendgemaakt. Daarbij geen Jason Denayer en Dedryck Boyata. Wel Arthur Theate (22), Wout Faes (24) en Zeno Debast (19). Marc Degryse en Jan Mulder analyseerden de selectie in Deviltime. “Ik dacht niet dat de bondscoach Boyata en Denayer ging laten vallen”, aldus Degryse.

12 reacties

 • Anthony Peeters

  7 maanden geleden
  Hij kiest voor jonge klasse volle spelers met veel groeimarge! Hoe oud is Mechelen nu? 30? Moet je dan nog je eerste selectie krijgen? Nee kiezen voor gasten die binnen 5jaar op hun topniveau zitten! Goed gekozen martinez alleen spijtig van Hans! Had liever lokonga gezien!
 • Frank Waeghe

  7 maanden geleden
  Mechele gaat een vraagteken blijven... Ja er zijn natuurlijk analisten die niet wild van Brandon zijn en die stellen hem steeds in vraag. Ook trainers doen dat maar die jongen staat er wel. Dan hoor je ja maar hij maakte daar en daar een fout. In elke match maken verdedigers fouten want anders was het altijd en overal 0-0. Jaren geleden voorspelde men ons een gouden duo Engels - Mechele. Mechele levert, zoals van gaal dat zegt...
 • Patrick Vandeputte

  7 maanden geleden
  Debast is toch die gast die in zijn 2 optredens telkens een tegengoal op zijn naam mag schrijven.
 • Bart Jaspers

  7 maanden geleden
  Mechele staat tussen de besten van de CL. Als hij een paars truitje zou dragen, was hij erbij geweest. Met deze achterhoede de eerste ronde eruit en Martinez buiten aub !
 • Rene Brants

  7 maanden geleden
  Ik begrijp echt niet wat jullie zien in de bast een gewone speler die toevallig bij anderlecht speelt maar hij is niet slechter dan Mechele dat zegt genoeg