BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Derwael verdient 50.000 euro aan gouden medaille... En dat is jackpot in vergelijking met WK en EK

30 reacties

 • oscar zwart

  2 maanden geleden
  Zeg er in het artikel ook even bij dat de fiscus ook aan de kassa passeert?
 • van Dessel Wim

  2 maanden geleden
  Ze zullen weer lachen in Brussel ... Weer een 20 à 25.000 € erbij om het begrotingstekort te minderen ... En wat zeggen we dan heren ministers ... Dank U, Nina !
 • Gino Denil

  2 maanden geleden
  En is dat zoals in Nederland ook de helft voor de fiscus.
 • wim bressinck

  2 maanden geleden
  de tesla van een manager kost meer, en die trekt dat af van zijn belastingen
 • Sonia Van Cauwenbergh

  2 maanden geleden
  Als je dit bedrag deelt per uur training dat nodig is voor goud is dit een peulschil.
 1. “Ik moet vechten voor mijn zoontje, voor mijn broer, voor iedereen”: Lukaku roept social media-CEO’s op om samen online haat halt toe te roepen
  Play
  Voetbal
  26

  “Ik moet vechten voor mijn zoontje, voor mijn broer, voor iedereen”: Lukaku roept social me­dia-CEO’s op om samen online haat halt toe te roepen

  ‘t Is hoog tijd voor verandering, vindt ook Romelu Lukaku. In een gesprek met CNN roept de spits de CEO’s van de sociaalnetwerksites op om samen te zitten, ook met voetballers zelf, om te bekijken hoe er paal en perk kan worden gesteld aan online mishandeling en haat. Net als veel van zijn collega’s was Lukaku daar in het verleden al slachtoffer van.
 2. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  2

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.