Photonews
Volledig scherm
© Photonews

Delfine Persoon na terugkeer: “We overwegen klacht, maar als Belgisch boksland kunnen we weinig doen”

BoksenDelfine Persoon is terug in België, na haar omstreden verlies in New York. Ze verloor - onterecht volgens velen - tegen de Ierse thuisboksster Katie Taylor, die in Amerika woont. Gisteren zei een teleurgestelde Persoon al dat ze haar toekomst in beraad houdt. Woorden die ze vandaag bij haar terugkeer toch ietwat nuanceerde.

58 reacties

 • Tom Caers

  2 jaar geleden
  Welke van jullie criticasters heeft hier eigenlijk de wedstrijd gezien?? Ik alvast wel en Delfine was veel beter. 1 ronde meer en Katie had KO in de ring gelegen,ze was doodmoe. En ok Katie heeft snelle combinaties maar qua kracht deden ze onze Delfine echt geen pijn. Deze winst voor Katie is gestolen en dat zag je ook aan haar uitdrukking toen haar de winst werd gegeven. Persoonlijk denk ik dat Katie NOOIT meer tegen Delfine gaat willen boksen want ze weet dat ze pijnlijk zou neergaan.
 • eric debanne

  2 jaar geleden
  Ken haegeman : belachelijk commentaar ! En ridicuul ... U kent blijkbaar veel van sport...
 • eric debanne

  2 jaar geleden
  Jammer dat er zo weinig volk was in Zaventem voor onze Delphine ... Ze verdiende meer respect Zij blijft de allerbeste Hopelijk terug revanche matche !!!
 • Francis Brooks

  2 jaar geleden
  @Nadia De Bie, ivm de onsportiviteit van sportvrouw van dat jaar toen. Kleine correctie, Delfine was op datzelfde moment uitgenodigd op een gala met de grootste boksers ter wereld! Waar zij ook bij hoort. Het feit dat ze gekozen heeft om hier te zijn, ipv daar, heeft haar verdriet gedaan! Wat interesseert haar dat fake Belgische gedoe nu? Ze hoopte op enige appreciatie vanuit haar land, dat is waar! Maar ze had een avond tussen de grootste boksers kunnen staan, en dat gemis heeft pijn gedaan...
 • Lucas Vissers

  2 jaar geleden
  Was precies veel volk op Zaventem ! Nul komma nul !