DEGRYSE INTERVIEWT Dante Vanzeir: "Komaan Dante, toon een beetje lef"- "Ik ben altijd down-to-earth”

CHAMPIONS' PLAY-OFFSZon, wind, wolken en een brok nostalgie. Marc Degryse legde Dante Vanzeir (24) op de rooster in het Dudenpark. “Jullie kunnen geschiedenis schrijven. Dit mag je toch niet meer laten liggen?” Vanzeir: “Er is slechts één plaats die telt. Maar ik vind dat we zelfs tevreden mogen terugkijken als we tweede worden.”

5 reacties

 • Rudy Claes

  4 maanden geleden
  Albert ...Anderlecht verdiende tegen Union just niks. 0 op 6 . Als jullie vandaag gelijk spelen tegen Union wordt Club kampioen en zijn jullie uitgeschakeld !
 • jos kenis

  4 maanden geleden
  Vanzeir heeft me nog nooit kunnen overtuigen, beter als dit seizoen wordt het voor hem nooit meer. De ploeg die daar zijn geld aan uitgeeft komt bedrogen uit en kan zijn centen evengoed verbranden in de stoof.
 • Albert de Lovendeghem

  4 maanden geleden
  Als Anderlecht in de PO de extra punten pakt die het verdiende tijdens de reguliere competitie tegen Union en Brugge, spelen ze kampioen.
 • Rob Vlam

  4 maanden geleden
  1 week later mocht vanaken iemand slaan, zonder straf. Lang beetje later ook. Dan weet je al, wie de bond kampioen zal maken. De titel die ze mochten kopen in corona zegt ook al genoeg.
 • Johan Janssen

  4 maanden geleden
  Ik hoop het en Vanaken mocht het een week later dus dan weer je dat de bond er ook alles aan gaat doen. Maar heel België hoopt dat jullie het worden alleen al om hoe ze jullie willen naaien in het corrupte systeem. En jullie verdienen het gewoon ook.