Photo News/MMB
Volledig scherm
© Photo News/MMB

Deense ex-prof Chris Anker Sørensen verongelukt in Zeebrugge: “Hij verleende geen voorrang aan bestelwagen”

WK wielrennenDramatisch nieuws in de rand van het WK wielrennen: ex-prof en huidig co-commentator voor de Deense televisie Chris Anker Sørensen (37) is bij een ongeval in Zeebrugge verongelukt. De Deen werd met de fiets aangereden door een bestelwagen. Volgens het parket moest Sørensen voorrang verlenen, maar deed hij dat niet.

41 reacties

 • Johan Janssen

  4 maanden geleden
  Het word hoog tijd dat ze iets doen aan de het wielerlandschap vooral die amateurs want die denken wel vaker dat de baan van hun is en regels voor een ander. Maar controles zijn er niet dus die doen maar tot frustraties van heel veel anderen.
 • Jean West

  4 maanden geleden
  Frans Denissen Als men aan het verkeer deelneemt zelfs in een ander land moet men de verkeersregels kennen en ook volgen.
 • Labiau Ronny

  4 maanden geleden
  Een vriend is heengegaan. Een topper om mee te werken, een man die van fietsen houd,een familieman. Rust zacht makker. 😢😭
 • Demunster Iris

  4 maanden geleden
  Veel sterkte aan familie en vrienden, alsook aan de chauffeur van de bestelwagen.
 • niki peeters

  4 maanden geleden
  Veel sterkte, ook voor de chauffeur!
 1. Thomas Vermaelen (36) stopt met voetballen en wordt assistent van Roberto Martínez: “Ik ben vereerd en kijk uit naar deze uitdaging”
  Play
  Rode Duivels
  56

  Thomas Vermaelen (36) stopt met voetballen en wordt assistent van Roberto Martínez: “Ik ben vereerd en kijk uit naar deze uitdaging”

  De keuze is gemaakt. Thomas Vermaelen (36) stopt met voetballen en wordt assistent van bondscoach Roberto Martínez, zo vernam onze redactie in primeur en maakte de KBVB intussen ook officieel bekend. Het ultieme doel: alsnog wereldkampioen worden met de Rode Duivels. Maar dan vanuit de dug-out in Qatar. “Proficiat met je carrière en tot snel, coach”, zegt recordinternational Jan Vertonghen op Instagram.
 2. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.