De 'vrijbuiters' van Denemarken (v.l.n.r.): Mikkel Honoré, Michael Valgren, Mads Pedersen, Kasper Asgreen en Magnus Cort.
Volledig scherm
De 'vrijbuiters' van Denemarken (v.l.n.r.): Mikkel Honoré, Michael Valgren, Mads Pedersen, Kasper Asgreen en Magnus Cort. © Photo News

Deens blok vol dark horses kan groot probleem zijn voor Belgen en andere landen: “Wij willen de koers hard maken”

WK wielrennenDenemarken is een land met minder dan 6 miljoen inwoners en wielrennen is er na voetbal en handbal pas de derde nationale sport, maar zondag zouden ze wel eens flink wat roet in het Belgische wielerfeest kunnen gooien op het WK wielrennen. Met Pedersen, Asgreen, Cort, Valgren en Honoré beschikken ze over vijf outsiders binnen één team.

4 reacties

 • Dirk Jansen

  1 maand geleden
  Dat ziet er een hele sterke ploeg uit en vergeet de Italianen niet .
 • elke vliegen

  1 maand geleden
  Asgreen heeft al bewezen dat hij zoiets aankan! Van mij mag hij het winnen!
 • Ivo Rottiers

  1 maand geleden
  Dufour ben het met je helemaal eens ,een Nederlander of Italaan zal winnen 🥇
 • Dirk Dufour

  1 maand geleden
  Zondag zal het alleszins geen landgenoot zijn die de wereldtitel haalt .
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 1. Kan ik zelf fietsen op het parcours? Waar parkeren? Of neem ik best de trein? Waar zie ik renners het best? Alles wat u moet weten over het WK wielrennen
  PREMIUM
  WK wielrennen

  Kan ik zelf fietsen op het parcours? Waar parkeren? Of neem ik best de trein? Waar zie ik renners het best? Alles wat u moet weten over het WK wielrennen

  Na vier dagen tijdrijden in West-Vlaanderen trekt het WK wielrennen vanaf donderdag naar Antwerpen en Leuven. Waar en wanneer moet u preciés zijn voor het spektakel? En vooral: hoe geraakt u er? Daarom: met dit artikel staat u de komende dagen gegarandeerd op de perfecte plek om supertopfavoriet Wout Van Aert - of Remco Evenepoel, Jasper Stuyven en de übersympathieke Victor Campenaerts - naar de regenboogtrui te schreeuwen.