Christian Kouamé in het shirt van Ivoorkust op de Olympische Spelen in Tokio.
Volledig scherm
Christian Kouamé in het shirt van Ivoorkust op de Olympische Spelen in Tokio. © Photo News

Deal is nakend: Anderlecht op zucht van Fiorentina-spits Kouamé

AnderlechtChristian Kouamé (23) moet de concurrentie in het Lotto Park aanscherpen. Anderlecht wil de spits huren van Fiorentina. De onderhandelingen gaan de goeie richting uit, een akkoord was gisteravond nakend.

28 reacties

 • Lois Verdonk

  2 maanden geleden
  Bewonderswaardig dat Anderlecht blijft kiezen voor eigen jeugd, of heb ik het niet begrepen ?
 • Gilbert Vermeersch

  2 maanden geleden
  Eigen super getalenteerde jeugd komt niet aan de bak.. voor een huurprijs is men al gauw nn half tot 1 miljoen kwijt, huurling trainen op achterstand? inwerken met nieuwe spelers en systemen, niet gekwetst worden en moet het dán wel waar maken op èèn seizoen.
 • Joachim Van meerhaeghe

  2 maanden geleden
  Ik dacht dat ze geen geld hadden vo transfers... en ze huren/kopen den enen achter den anderen...
 • Gilbert Vermeersch

  2 maanden geleden
  Heat is de huurprijs. In dit Anderlecht is geen plaats voor aankopen tijdens het bouwen. Wat niet uitsluit dat ze vorig seizoen die Duitse spits het goed voor mekaar hadden.
 • Albert de Lovendeghem

  2 maanden geleden
  Zou een mooie aanwinst zijn. Past perfect in de strategie van Anderlecht. Gebruik maken van de goede scouting voor de perfecte profielen. Anderlecht is én blijft de Belgische topploeg waar iedereen wil gespeeld hebben. Jongeren kunnen hier groeien onder Kompany.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.