Deal bijna rond: Anderlecht-doelman Didillon legt medische tests af bij Racing Genk

Joel Hoylaerts / Photo News
Anderlecht-doelman Thomas Didillon staat op het punt om bij Racing Genk te tekenen. De 24-jarige Fransman legde reeds zijn medische tests af. 

Nadat de deal tussen Genk en Alireza Beiranvand afsprong, richtten de Limburgers hun pijlen voor een tweede keer op Anderlecht-doelman Thomas Didillon. De Fransman was de eerste keuze om de geblesseerde Maarten Vandevoordt te vervangen, maar de onderhandelingen tussen Genk en Anderlecht draaiden toen op niets uit. Anderlecht wilde Didillon graag definitief van de hand doen, Genk gaf de voorkeur aan een huur met eventuele aankoopoptie. Volgens onze informatie zou Anderlecht zijn prijs intussen gevoelig hebben laten zakken. Daardoor is een overgang in de maak. Didillon moet de komende maanden de strijd aangaan met Gaëtan Coucke. 

Joel Hoylaerts / Photo News
Joel Hoylaerts / Photo News
PHOTO NEWS12 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


 • Frederik Janssens

  Ik ben het volledig met je eens Ronny en vind het ook spijtig dat Didillon naar Genk gaat. Het is Kompany met zijn onnozel proces die hem op de bank gezet heeft. Didillon is een goede keeper en een sympathieke kerel. Ergens begrijp ik het wel van Anderlecht want ze hebben het geld nodig om een spits en linksback te kopen.

 • ringo van der pulst

  Of je versterkt je concurrent voor play off één of je hebt play off één al opgegeven.

 • Ronny Popelier

  Thomas is een heel goede keeper, jammer dat deze jongen op de bank zat en geen kansen meer zach. RC Genk zal veel plezier beleven aan Thomas D. Veel succes Thomas.

 • ludo arijs

  Bravo Thomas van een supporter van goede keepers !!!

 • jan wuyts

  zelden zo'n gelukkig speler gezien als hier op de foto's .