Kylian Mbappé geflankeerd door broer Ethan en vader Wilfrid.
Volledig scherm
PREMIUM
Kylian Mbappé geflankeerd door broer Ethan en vader Wilfrid. © Photo News

DE ZOMER VAN DE VRIJE TRANSFER. Hoeveel miljoenen kan Kylian Mbappé verdienen bij Real, of wordt hij verleid door ultiem voorstel van PSG?

VOETBALBinnen zijn kamp houden ze de uiteindelijke beslissing nog even geheim. Maar terwijl Kylian Mbappé (23) zijn hand op het hart legt, onder het clublogo van PSG, wijst alles in de richting van Real Madrid. Situatieschets van de meest besproken transfer van de zomer. Hoeveel kan hij verdienen in Madrid en Parijs? Waar twijfelt hij nog over? En welke garanties heeft zijn entourage geëist? 

2 reacties

 • Ronny Cypers

  3 maanden geleden
  Als je iemand die zot genoeg is dat te geven zou je gek zijn om dat niet te aanvaarden. Maar voor mij is geen enkel mens dat waard.
 • Frank Coussement

  3 maanden geleden
  Zoals gewoonlijk gaat het weer over geld I. P. V voetbal.
 1. Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts
  Jobat

  Liegen over je vorige loon om een hoger salaris te strikken? Dit zeggen de experts

  Heb je een nieuwe baan in het vizier, komt vroeg of laat het onderwerp ‘loon’ naar boven. Om je nieuwe salaris te bepalen of een goed voorstel te kunnen doen, durft een werkgever daarbij al eens vragen wat je op je huidige job verdient. Vind je dit maar een ongemakkelijke vraag en weet je er geen blijf mee? Is je huidige loon aan de lage kant en wil je een mooie promotie niet mislopen met een al te eerlijk antwoord? Jobat.be legt de kwestie voor aan hr-dienstverlener SD Worx.
 2. “Ik wil nu gewoon genieten”: Cynthia Bolingo spurt vijf maanden na knieoperatie naar EK-finale op 400m, Camille Laus glansloos uitgeschakeld
  EK ATLETIEK

  “Ik wil nu gewoon genieten”: Cynthia Bolingo spurt vijf maanden na knieopera­tie naar EK-finale op 400m, Camille Laus glansloos uitgescha­keld

  Een opdringerige wesp maakte het nog even spannend voor Cynthia Bolingo maar uiteindelijk voltrok het mirakel zich toch: vijf maanden nadat ze aan de knie werd geopereerd, kwalificeerde de 29-jarige Brusselse zich voor haar eerste EK-finale op de 400m. “Ik ga me nergens op richten. In de finale staan alle tellers weer op nul.”