Bingoal

Gesponsorde inhoud

De meest voorspelbare play-offs ooit? "Ja, en toch ook weer niet."

BELGA
KRC Genk en Club Brugge waren bij aanvang van de nacompetitie de uitgesproken favorieten voor de landstitel. En na vier speeldagen lijkt dat nog altijd zo, ondanks de nederlaag van Brugge in Genk. Voorspelbaarheid troef dus. “Toch is er nog immens veel spanning”, vindt analist Eddy Snelders.

De kloof tussen Genk en Brugge is dan wel weer 4 punten, het ziet er toch naar uit dat beide clubs zij aan zij de laatste rechte lijn richting de landstitel indraaien. En dat is niet meer dan een weerspiegeling van de reguliere competitie. “Klopt”, zegt analist Eddy Snelders. “De exacte posities bovenin liggen nog niet vast, maar dat het een tweestrijd tussen Genk en Club zou worden, voorspelden de meeste analisten al voor de start van de Play-Offs. Maar tussen die twee blijft het wel spannend, net zoals we een boeiende strijd tegemoet gaan voor plaats vier, wat recht geeft op het laatste Europees ticket.”

Voor Snelders is ook plaats 3 redelijk te voorspellen. Snelders ziet Standard zijn derde plaats behouden. “Thuis zijn ze quasi onklopbaar, dat hebben ze in dat eerste half uur tegen Anderlecht ook nog eens bewezen. Maar buitenshuis laten ze steken vallen. Dat betekent enerzijds dat ze niet meer in aanmerking komen voor de titel, anderzijds – net door hun thuisreputatie - dat ze zich niet meer van die derde plaats zullen laten dringen.”

De play-offs lijken dus een voorspelbaar verloop te kennen, maar toch klopt dat niet helemaal. Bijna elke speeldag was er wel een verrassing. “Die kwam de laatste speeldagen telkens uit Antwerpse hoek. Thuis winnen van Genk én Anderlecht en Gent kloppen op verplaatsing: dat hadden weinig kenners voorspeld. De Great Old toont zich weerbaarder dan verwacht. ”

109.059 euro

Dat maakt het inderdaad moeilijk om week in, week uit de resultaten van alle drie Play-Off 1-matchen correct te voorspellen. Al bewees een jongeman uit het landelijke Sint-Lievens-Esse vorige week het tegenovergestelde, door een combi-weddenschap van maar liefst 16 wedstrijden winnend af te sluiten. Hij voorspelde 16 uitslagen, gaande van wedstrijden in de paardensport tot nationaal en interlandvoetbal. Het leverde de Oost-Vlaming maar liefst 109.059 euro op, met een schamele inzet van 5 euro. “Elke week vul ik een bulletin van 5 euro met combi-weddenschappen in”, vertelt de man. “Ik weet dat het niet gemakkelijk is, maar met wat kennis van zaken en een portie geluk, ben ik er deze keer in geslaagd om dat fantastische bedrag te winnen. Geef toe, met een Lottoformulier heb je veel minder kans.”

Bij Bingoal kan je ook de drie Play-Off 1-wedstrijden combineren. Voor meer info, surf gerust naar bingoal.be.
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • ivan aerts

    Ik lees het graag maar bewijzen zie ik niet

Video