Carlos Henrique Raposo in zijn jonge jaren.
Volledig scherm
PREMIUM
Carlos Henrique Raposo in zijn jonge jaren. © RV

DE HOAXVOETBALLER (3). 0 goals, 0 assists, 1.000 vrouwen: de ontluisterende statistieken van de 26-jarige carrière van seksverslaafde Carlos ‘Kaiser’

VoetbalZico, Socrates, Romario, Bebeto, ‘El Fenomeno’ Ronaldo... de lijst van mythische Braziliaanse voetballers in de jaren ‘80 en ‘90 is lang. Levende standbeelden. En dan is er Carlos Henrique Raposo (59). In Brazilië een even grote legende. ‘De grootste voetballer ooit die nooit heeft gevoetbald’. Een carrière van 26 jaar lang waarin hij voor elf verschillende clubs uitkwam. Zijn statistieken? 0 goals, 0 assists. 1.000 vrouwen, dat wel. Zijn enige vijand was de bal. Maar, zo zegt de seksverslaafde Carlos: “Veel clubs verdienden niet beter dan ook eens op hun plaats gezet te worden.”

 1. Fans op de vuist, dramatische prestatie en meteen stevige kritiek voor Ten Hag: het stormt nu al bij Man United (en dan is er nog de saga-Ronaldo)
  Play
  Premier League
  8

  Fans op de vuist, dramati­sche prestatie en meteen stevige kritiek voor Ten Hag: het stormt nu al bij Man United (en dan is er nog de sa­ga-Ronaldo)

  Een competitiedebuut als trainer van Manchester United in het Theatre of Dreams kan ook uitdraaien op een nachtmerrie. Vraag maar aan Erik ten Hag. De Nederlander verloor thuis met 1-2 tegen Brighton & Hove Albion, een valse start van een zo al moeilijk project. “Het type voetbal dat fans hoopten te zien lijkt weken, zo niet maanden weg.”