Carlos Henrique Raposo in zijn jonge jaren.
Volledig scherm
PREMIUM
Carlos Henrique Raposo in zijn jonge jaren. © RV

DE HOAXVOETBALLER (3). 0 goals, 0 assists, 1.000 vrouwen: de ontluisterende statistieken van de 26-jarige carrière van seksverslaafde Carlos ‘Kaiser’

VoetbalZico, Socrates, Romario, Bebeto, ‘El Fenomeno’ Ronaldo... de lijst van mythische Braziliaanse voetballers in de jaren ‘80 en ‘90 is lang. Levende standbeelden. En dan is er Carlos Henrique Raposo (59). In Brazilië een even grote legende. ‘De grootste voetballer ooit die nooit heeft gevoetbald’. Een carrière van 26 jaar lang waarin hij voor elf verschillende clubs uitkwam. Zijn statistieken? 0 goals, 0 assists. 1.000 vrouwen, dat wel. Zijn enige vijand was de bal. Maar, zo zegt de seksverslaafde Carlos: “Veel clubs verdienden niet beter dan ook eens op hun plaats gezet te worden.”

 1. Genk ziet Dessers voor 6,5 miljoen euro naar Cremonese trekken, twee versterkingen op komst
  JUPILER PRO LEAGUE
  26

  Genk ziet Dessers voor 6,5 miljoen euro naar Cremonese trekken, twee versterkin­gen op komst

  RC Genk bereikte vandaag een akkoord met Cremonese over de transfersom van Cyriel Dessers (27). De spits trekt voor 6,5 miljoen euro plus bonussen naar de Serie A. Vandaag legt hij zijn medische testen af. Racing blijft niet bij de pakken neerzitten. Het trekt de portemonnee voor de Deense back Rasmus Carstensen en de Argentijn Matias Galarza, en daar zal het zeker niet bij blijven.
 2. Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten
  Mijnenergie

  Minder gas verbruiken deze winter? Deze vijf stappen kan je nu al zetten

  De onzekerheid rond de aardgasbevoorrading vanuit Rusland weegt sterk op de internationale energiemarkten en bijgevolg ook op jouw aardgasfactuur. Dat effect laat zich tijdens de zomer gelukkig minder voelen, maar belooft in de winter hard aan te komen. Om jouw aardgasverbruik en bijgevolg ook jouw aardgasrekening te beperken, kan je nu al de nodige stappen ondernemen. Mijnenergie.be bundelt vijf praktische tips.