Merijn Zeeman, sportief manager van Jumbo-Visma, en Matteo Trentin, meesterknecht van tweevoudig Tourwinnaar Tadej Pogacar (UAE), testten positief op corona.
Volledig scherm
Merijn Zeeman, sportief manager van Jumbo-Visma, en Matteo Trentin, meesterknecht van tweevoudig Tourwinnaar Tadej Pogacar (UAE), testten positief op corona. © ANP/PN

De harde realiteit: ook topteams ontsnappen niet aan corona

Daags voor de start van de 109de Tour de France blijft het aantal Covid-gevallen al bij al beperkt. Maar na Tim Declercq werden gisteren toch ook de teams van de twee grote favorieten voor de eindzege met de harde realiteit geconfronteerd.

  1. BASKET KORT. Belgian Lions verliezen in Finland * Antwerp Giants haalt Arik Smith in * Schoepen verlengt bij Charleroi.
    BASKETBAL
    2

    BASKET KORT. Belgian Lions verliezen in Finland * Antwerp Giants haalt Arik Smith in * Schoepen verlengt bij Charleroi.

    Belgian Lions verloren in Finland hun tweede oefenmatch met 80-71. De partij was de afsluiter van de eerste trainingsstage met het oog op de WK-kwalificatieduels en het EK in september. * Antwerp Giants heeft Arik Smith (28j) vastgelegd. De Amerikaanse shooting-guard (1m86) tekende een contract voor één seizoen. Smith speelde het voorbije seizoen bij de Italiaanse tweedeklasser Fabriano.