Links: Anderlecht-voorzitter Wouter Vandenhaute.
Rechts: de brandweer had de handen vol tijdens de tweede helft van Standard-Anderlecht.
Volledig scherm
Links: Anderlecht-voorzitter Wouter Vandenhaute. Rechts: de brandweer had de handen vol tijdens de tweede helft van Standard-Anderlecht. © Eleven
Standard STA
5
EINDE
0
Anderlecht AND
 • 20' Goal Nicolas Raskin
 • 27' Goal Marlon Fossey
 • 56' Goal Philip Zinckernagel
 • Yari Verschaeren Goal 2'

De emmer der vernedering is vol: Anderlecht verliest door rellende fans met 5-0 op Standard, Pro League legt RSCA 50.000 euro boete op

Jupiler Pro LeagueNa 60 minuten stond Standard-Anderlecht 3-1 in de Jupiler Pro League. Voor de groene tafel wordt dat 5-0 - met dank aan vuurwerkgooiende Anderlecht-fans. De Pro League legt RSCA nú al 50.000 euro boete op en het bondsparket zal optreden. De stoel van Felice Mazzu wankelt ondertussen meer dan ooit.

237 reacties

 • Louis Dierckx

  3 maanden geleden
  De voetbalfanaten hebben de gemeenschap alweer met een geweldige financiële kost opgezadeld.
 • GILLIS VAN LAETHEM

  3 maanden geleden
  Zelfde straf voor Standard vermits zij verantwoordelijk zijn voor wat er in hun stadion binnengebracht word , bekijk ook vorige matchen !
 • Bart Deschepper

  3 maanden geleden
  50000€ boete. Wat een lachertje. Minstens 3 thuismatchen achter gesloten deuren, dat doet pas pijn. In de lagere klassen gebeurt dat direct. Lokeren, Beerschot kan ervan meespreken. Anderlecht zal wel weer mild wegkomen danzij enkele machthebbende personen.
 • Marc Van Cutsem

  3 maanden geleden
  Wat doet de veiligheid om te vermijden dat vuurpijlen enzo tegen te houden en in beslag te nemen, personen die in het bezit zijn van deze wapens zouden onmiddellijk moeten gestraft worden en onmiddellijk een station verbod van minstens 7 jaar.
 • Rik Merckx

  3 maanden geleden
  Het einde van een vroegere grootheid van het Belgische voetbal, welkom in het amateurs voetbal, Union of RWDM zal jullie definitief wegvegen.
 1. 1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij
  Gouden Cross

  1+1 actie: schrijf voor de start van het WK veldrijden een Gouden Cross-ploeg in en krijg er een gratis team bij

  Komend weekend vindt de apotheose van het veldritseizoen plaats. In het Nederlandse Hoogerheide strijden de renners om de felbegeerde regenboogtrui. Met de Gouden Cross kan je jouw eigen droomploeg samenstellen en zo prachtige prijzen scoren. Schrijf je voor de start van de wedstrijd bij de beloften (zaterdag 4 februari om 13 uur, red.) een ploeg in, krijg je er zelfs een gratis team bij.
 2. De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interessant is een rekening bij de overheid?
  Spaargids.be

  De Staat betaalt 2,80% intrest op je geld: hoe interes­sant is een rekening bij de overheid?

  Wie zijn spaargeld minstens een jaar kan missen, kan het op een e-DEPO bij de Deposito- en Consignatiekas van de Belgische Staat zetten. De opbrengst ervan wordt maand per maand vastgelegd. Voor januari was dat 2,40%, voor februari stijgt de rente tot 2,80%. Let wel: je geld moet voor de eerste van de maand op de rekening staan om die maand recht op een rente te hebben. Spaargids.be zet alles op een rij.