Photo News
Volledig scherm
© Photo News

De cijfers van Carl Hoefkens: beter dan Leko, maar (een pak) minder dan Clement en Schreuder

Club BruggeClub Brugge beëindigde deze voormiddag de samenwerking met Carl Hoefkens. Met een gemiddelde van 1,89 punten per wedstrijd scoort de ex-coach even goed als Michel Preud’homme in zijn tijd bij blauw-zwart. Maar recentere voorgangers Schreuder en Clement laten duidelijk betere statistieken optekenen. Ontdek hier alle cijfers uit het tijdperk Carl Hoefkens als T1 van Club.

10 reacties

 • nico baelde

  3 maanden geleden
  Dit is misschien een verloren jaar voor club, maar hoedanook we hebben nog geen enkele goede match gezien van club in jpl. Schuld van spelers en van coach die geen deftig spelsysteem had. Maar aub, geen Martinez, die kan uitleggen waarom het niet loopt zoals het moet en that’s it.
 • Philip De Smet

  3 maanden geleden
  Zonder Mignolet stonden we misschien derde of vierde in de eindranking van C.L. Wat hij gepresteerd heeft, is wel schitterend. En Hoefkens steekt zijn pluim in deze ploeg. Was al aan het borrelen tijdens C.L. Maar nu moeten ze achter elkaar staan, met hopelijk vlug nieuwe trainer.
 • Gust Vandamme

  3 maanden geleden
  Tactisch te zwak. Punt.
 • Geert Van den Broeck

  3 maanden geleden
  Hoefkens doet slechter dan Preud'homme. Op langere termijn is het immers veel moeilijker om een hoog puntengemiddelde te behalen, dus vermoedelijk zou Hoefkens op 202 wedstrijden niet aan 1,89 geraken, maar je moet de kans krijgen natuurlijk. De CL kwalificatie was knap, maar vergeet niet dat Atletico bv een 20-tal kansen de nek omwrong... Zonder Mignolet geen kwalificatie (en geen titel vorig jaar). En voetballend was het zoals onder Schreuder erg matig, dus het verval was al even bezig...
 • Eddy Conte

  3 maanden geleden
  Onbegrijpelijk eigenlijk. Na zo'n geweldige campagne in de champions league. Tegen stvv gewoonweg enorm veel pech gehad. En Mignolet redt ze niet meer momenteel. Dus komt de ware kwaliteit van de ploeg naar boven i.e. minder dan iedereen inschat. Later zal blijken dat Hoefkens het zeer goed heeft gedaan. Ik verwacht wel nog een reactie van de ploeg. Maar dit zal niet de verdienste van de nieuwe trainer zijn. Eerder het feit dat de ploeg wakker geschud wordt en puur op inzet resultaten haalt.
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.