Tom Brady.
Volledig scherm
Tom Brady. © AFP

De beslissing is gevallen: NFL-icoon Tom Brady gaat op pensioen

NFLHet besluit is genomen. American football-icoon Tom Brady (44) gaat op pensioen. Dat laat de zevenvoudig winnaar van de Super Bowl weten via Twitter. “Dit is heel lastig om te schrijven, maar het moment is aangebroken om mijn tijd en energie in andere zaken te stoppen.” ESPN meldde zaterdag al dat hij besloot zijn carrière te beëindigen. 

5 reacties

 • Dominique Van der Weken

  5 maanden geleden
  G.O.A.T.!
 • Mick Huijs

  5 maanden geleden
  Ik hoop dat ie nog een jaartje doorgaat! Ongekende klasse speler! Wat betreft de playoffs, de laatste 4 wedstrijden zijn allen gewonnen in de laatste 3 seconden met een field goal. Ook al kregen de Chiefs een verlenging wonnen zij alsnog met een field goal. Ook de refs waren in de playoffs niet helemaal op gelijke hoogte gezien de onnozelaar in de Buccaneers wedstrijd. Vandaag gaan we zien wie de finale haalt. Mijn tip: Chiefs- 49
 • Johan Vdbsch

  5 maanden geleden
  Tom Terrific! Echt een afscheid in schoonheid.
 • Rudy Verleye

  5 maanden geleden
  @Marc Janssens: Bills - Chiefs was ook om vingers af te likken. Wat een spanning. Van 26-27 naar 36-36 in laatste 2 minuten. En dan mooi uitgespeeld door Kansas City in OT. Voor de Bills was het "close but no cigar"
 • Marc Janssens

  5 maanden geleden
  27-3 achterstand, en met TB magic terugkomen tot 27-27 met nog 40 seconden te spelen... Om dan toch nog te verliezen doordat de defensie niet meer weet hoe de beste receiver van de NFL te dekken. De meest spannende match van het weekend!