Tom Brady.
Volledig scherm
Tom Brady. © AFP

De beslissing is gevallen: NFL-icoon Tom Brady gaat op pensioen

NFLHet besluit is genomen. American football-icoon Tom Brady (44) gaat op pensioen. Dat laat de zevenvoudig winnaar van de Super Bowl weten via Twitter. “Dit is heel lastig om te schrijven, maar het moment is aangebroken om mijn tijd en energie in andere zaken te stoppen.” ESPN meldde zaterdag al dat hij besloot zijn carrière te beëindigen. 

5 reacties

 • Dominique Van der Weken

  4 maanden geleden
  G.O.A.T.!
 • Mick Huijs

  4 maanden geleden
  Ik hoop dat ie nog een jaartje doorgaat! Ongekende klasse speler! Wat betreft de playoffs, de laatste 4 wedstrijden zijn allen gewonnen in de laatste 3 seconden met een field goal. Ook al kregen de Chiefs een verlenging wonnen zij alsnog met een field goal. Ook de refs waren in de playoffs niet helemaal op gelijke hoogte gezien de onnozelaar in de Buccaneers wedstrijd. Vandaag gaan we zien wie de finale haalt. Mijn tip: Chiefs- 49
 • Johan Vdbsch

  4 maanden geleden
  Tom Terrific! Echt een afscheid in schoonheid.
 • Rudy Verleye

  4 maanden geleden
  @Marc Janssens: Bills - Chiefs was ook om vingers af te likken. Wat een spanning. Van 26-27 naar 36-36 in laatste 2 minuten. En dan mooi uitgespeeld door Kansas City in OT. Voor de Bills was het "close but no cigar"
 • Marc Janssens

  4 maanden geleden
  27-3 achterstand, en met TB magic terugkomen tot 27-27 met nog 40 seconden te spelen... Om dan toch nog te verliezen doordat de defensie niet meer weet hoe de beste receiver van de NFL te dekken. De meest spannende match van het weekend!
 1. 300 euro per maand: Ronaldo trekt voor z’n favoriete cryosauna nu ook (samen met Cristiano Jr.) naar lokale club
  Time-Out
  3

  300 euro per maand: Ronaldo trekt voor z’n favoriete cryosauna nu ook (samen met Cristiano Jr.) naar lokale club

  En plots zit je in hetzelfde zwembad als Cristiano Ronaldo. Hoewel hij thuis alle sportinfrastructuur en herstelmateriaal voor handen heeft, heeft de Portugese wereldster zich aangesloten bij een lokale sportschool, die ook dienst doet als ontspannings- en herstelcentrum. Ronaldo’s favoriete ruimte? De cryosauna, waar je blootgesteld wordt aan temperaturen tot -130 graden Celsius.
 2. Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huiveringwekkende true crime-docureeksen
  Streamz

  Kippenvel verzekerd: dit zijn de meest huivering­wek­ken­de true cri­me-docureek­sen

  True crime is de laatste jaren een belangrijk deel geworden van het aanbod van de streamingdiensten. Eén ding mag alvast duidelijk zijn: niet alleen in het buitenland worden er ernstige misdrijven gepleegd. Op woensdag 18 mei schoot Streamz ‘True Crime Belgium: Schellebellemoord: De zaak Prosper Van der Borght’ op ons af. Het ideale moment om enkele spannende docureeksen binnen dit genre in onze Kijkgids te bundelen. Passeren de revue: een meesteroplichter, een wereldberoemde moordzaak, een gewetenloze seriemoordenaar en een vreselijk familiedrama.