Photo News
Volledig scherm
© Photo News

De bende van Union voorgesteld: wat u moet en mag weten over de basiself van de fiere leider en beste promovendus ooit

UnionEen vrijwilliger in Calais, spelers uit alle hoeken van de wereld en iemand die vol met tattoos staat. Union verrast dit seizoen vriend en vijand en staat alleen op kop in de Jupiler Pro League, maar wie zijn die elf helden uit het Brusselse eigenlijk? De basiself van Union doorgelicht.

22 reacties

 • Willy Niclaes

  2 maanden geleden
  Hier wordt wel een heel belangrijke persoon voorbij gelopen , T 1 Mazzu die toch van deze bende een stevige ploeg maakte en speelt in functie van de spelerskwaliteiten die hij heeft , misschien kan Kompany avondschool gaan volgen , want die speelt zoals City maar heeft niet de spelers om het te doen
 • peter destoop

  2 maanden geleden
  Voetballen DAT is wat deze gasten doen. Respect en Mazou is nu al trainer van het jaar.
 • Eric Bex

  2 maanden geleden
  Leuk team Union. Het is jullie gegund. Jullie spelen dit seizoen tot op heden het meest attractieve voetbal. Een Club-supporter.
 • hugo van der speeten

  2 maanden geleden
  Een team moet aan elkaar hangen en voor elkaar vechten ,maar dat zie je nog weinig ,veel spelers gaan voor hun eigen succes en gunnen hun medespelers niets en dan is er ook nog het grote wedde verschil tussen de spelers
 • Pat Van Oost

  2 maanden geleden
  Die hebben nog spelplezier... maar voor hoelang nog? De zogezegde topclubs zullen dit ploegje uit elkaar trekken en veel spelers gaan via 2x de bank (1ste maal om transfergeld en 2de maal de invallersbank), stilzwijgend van het toneel verdwijnen...
 1. Volleybalclub Menen eerste topclub die sneuvelt door corona: “In deze omstandigheden kunnen we niet verdergaan op het hoogste niveau”
  Volleybal
  3

  Volleybal­club Menen eerste topclub die sneuvelt door corona: “In deze omstandig­he­den kunnen we niet verdergaan op het hoogste niveau”

  Corona heeft de kop gekost van een eerste topclub. Menen trekt zich volgend seizoen op eigen initiatief terug uit de hoogste volleybalafdeling. De financiële problemen die door corona alleen maar groter werden, doen de club de das om. Menen draait al twintig jaar mee op het hoogste niveau. In 2007 bereikten ze de finale van de Beker van België. Momenteel staan ze vijfde in de nationale competitie.
 1. Dries Mertens solliciteert met goal en assist voor nieuw contract, maar Napoli-coach is duidelijk: “Dan moet hij voorwaarden van club aanvaarden”
  Play
  Serie A
  24

  Dries Mertens sollici­teert met goal en assist voor nieuw contract, maar Napoli-coach is duidelijk: “Dan moet hij voorwaar­den van club aanvaarden”

  Zo solliciteer je dus voor een nieuw contract: Dries Mertens scoorde gisteren z'n 144ste doelpunt in het truitje van Napoli en gaf ook nog eens een assist. Rode lantaarn Salernitana ging eraan met 4-1. “Als ik belangrijk ben voor de club, houden ze me hopelijk hier", klonk het gisteravond nogmaals. Coach Spalletti is echter duidelijk: “Als hij wil blijven, is het aan de voorwaarden van de club.”
 2. Shinji Kagawa is eindelijk in België en ondergaat vandaag medische testen bij STVV
  Football Talk
  1

  Shinji Kagawa is eindelijk in België en ondergaat vandaag medische testen bij STVV

  De nieuwe ster van STVV heeft voet gezet in Haspengouw. Shinji Kagawa (32) nam gisteren het vliegtuig van Japan naar Brussel, waar CEO Takayuki Tateishi hem persoonlijk ging ophalen. “Hallo STVV-fans. Ik kan eindelijk op het vliegtuig richting België stappen. Ik kan niet wachten om jullie te ontmoeten. Komaan Kanaries!”, klonk het gisteren in een video, vlak voor z’n vlucht. Kagawa ondergaat vandaag medische testen. De wedstrijd van morgen in Antwerp komt allicht te vroeg. Mogelijk is hij er vrijdag wel bij in het thuisduel tegen Charleroi.