Xavier Piron / Photonews
Volledig scherm
© Xavier Piron / Photonews

Daar is Trebel weer: Fransman speelt met Anderlecht-beloften eerste match in bijna vijf maanden

7 reacties

 • Frankie Albert Goethals

  2 maanden geleden
  Hij is inderdaad te goed voor de beloften, maar hij maakt die keuze zelf. Vele andere ploegen kunnen hem zeker gebruiken, alleen niemand kan/wil hem betalen aan het jaarloon dat hij nu krijgt bij Anderlecht. Hij heeft de keuze gemaakt om zijn marktwaarde te verspelen ten gunste van zijn huidige inkomen. Zoiets als beter 1 vogel in de hand, dan 10 in de lucht. Josh Cullen is zijn vervanger bij RSCA, even goed en een even sterk bijtertje als verdedigende middenvelder.
 • Jonathan Monsaert

  2 maanden geleden
  Adrien Trebel is veel te goed om bij de beloften te moeten voetballen. Er zal ergens wel iets anders meespelen. In de eerste ploeg is hij nog steeds een meerwaarde, zeker weten.
 • Frederik Jansens

  2 maanden geleden
  Goede speler. Kompany zou hem beter in de eerste ploeg zetten.
 • Gaston Foubert

  2 maanden geleden
  Als hij fysiek in orde was zou hij al langer op zijn minst bij de beloften hebben gespeeld. Maar alle gelegenheden zijn goed om op Kompany te kunnen kappen blijkbbaar.
 • Nicole Haenebalcke

  2 maanden geleden
  een goede speler met super loon en moet spelen met beloften . Zijn er zo veel betere in a kern ? Maar als men op uw gezicht niet kan kijken , dat is het leven .
 1. Corona trekt streep door Scheldecross Antwerpen, Van den Spiegel reageert “verbaasd”
  Veldrijden
  10

  Corona trekt streep door Schelde­cross Antwerpen, Van den Spiegel reageert “verbaasd”

  De Scheldecross in Antwerpen, negende manche van de Wereldbeker veldrijden, zal komende zondag 5 december niet plaatsvinden. Organisator Golazo ziet dat met de heersende coronamaatregelen niet zitten. Thomas Van Den Spiegel, CEO van Flanders Classics, begrijpt de afgelasting niet: “Veldrijden is de sport die veruit het best georganiseerd kan worden volgens de huidige maatregelen.”
 2. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.