Ole Gunnar Solskjaer, de coach van Manchester United moet een ontslag vrezen na een 0-5-nederlaag tegen Liverpool.
Volledig scherm
Ole Gunnar Solskjaer, de coach van Manchester United moet een ontslag vrezen na een 0-5-nederlaag tegen Liverpool. © AFP
Manchester United MUN
0
EINDE
5
Liverpool LIV
 • Naby Keïta Goal 5'
 • Diogo Jota Goal 13'
 • Mohamed Salah Goal 38' 50' 45'+5'

Cristiano Ronaldo reageert na nachtmerrie in het Theatre of Dreams: “Fans verdienen beter dan dit”

Premier LeagueManchester United heeft een ontluisterende thuisnederlaag geleden tegen Liverpool. In een topper die er nooit een was stond het aan de rust 0-4, Salah zette in een overbodige tweede helft met een hattrick de forfaitcijfers op het bord. Nachtmerrie voor Ole Gunnar Solskjaer in het Theatre of Dreams. Cristiano Ronaldo: “Onze fans verdienen beter dan dit. Veel beter.” 

11 reacties

 • Jonathan Monsaert

  1 maand geleden
  Inderdaad @Andy Van Daare, helemaal mee eens. Cristiano is een levende legende en het is heel gemakkelijk om hem op één wedstrijd af te rekenen. Ik denk dat er wat nijd mee gemoeid is, je kan nochtans alleen meer respect hebben voor deze superatleet als voetballiefhebber. Ondanks CR7 zijn gezegende voetballeeftijd zal hij zijn criticasters opnieuw de mond snoeren, wees gerust!
 • Andy Van Daare

  1 maand geleden
  Djono Waelput : "Wat is Ronaldo nu?" , misschien al eens gehoord van voetbal, een "teamspel" ? De trainer heeft hier toch wel mee verantwordelijkheid, heeft niets met Ronaldo te maken, hij legt er zelfs nog eentje binnen dat word afgekeurd. Als Ronaldo bij Liverpool zou spelen had hij daar de 3 goals gemaakt... Dit is typisch proberen Ronaldo te bashen al al wat hij al gepresteerd heeft, goed geprobeerd !
 • paul merckx

  1 maand geleden
  Ontslag moet voor hem geen schande zijn. Hij zal ook wel weten dat deze taak een stuk boven zijn klak is. Niet iedereen is een topmanager.
 • Michael Sergeys

  1 maand geleden
  Manchester kan nog makkelijk aansluiten. Wie spreekt over ontslag..
 • Djono Waelput

  1 maand geleden
  Waar is ronaldo nu 🤣
 1. Bashir Abdi wint Vlaamse Reus en draagt prijs op aan Miguel Van Damme: “Zijn verhaal raakt mij”
  Play
  Sport
  5

  Bashir Abdi wint Vlaamse Reus en draagt prijs op aan Miguel Van Damme: “Zijn verhaal raakt mij”

  De bekroning van een topjaar. Bashir Abdi (32) heeft de Vlaamse Reus editie 2021 gewonnen. De marathonloper won in augustus olympisch brons en verpulverde eind oktober het Europees record. Hij droeg in de Gentse Oude Vismijn z’n prijs op aan Cercle-doelman Miguel Van Damme, die vecht tegen kanker en eveneens genomineerd was. “Miguel is een voorbeeld van doorzettingsvermogen.”