Ole Gunnar Solskjaer, de coach van Manchester United moet een ontslag vrezen na een 0-5-nederlaag tegen Liverpool.
Volledig scherm
Ole Gunnar Solskjaer, de coach van Manchester United moet een ontslag vrezen na een 0-5-nederlaag tegen Liverpool. © AFP
Manchester United MUN
0
EINDE
5
Liverpool LIV
 • Naby Keïta Goal 5'
 • Diogo Jota Goal 13'
 • Mohamed Salah Goal 38' 50' 45'+5'

Cristiano Ronaldo reageert na nachtmerrie in het Theatre of Dreams: “Fans verdienen beter dan dit”

Premier LeagueManchester United heeft een ontluisterende thuisnederlaag geleden tegen Liverpool. In een topper die er nooit een was stond het aan de rust 0-4, Salah zette in een overbodige tweede helft met een hattrick de forfaitcijfers op het bord. Nachtmerrie voor Ole Gunnar Solskjaer in het Theatre of Dreams. Cristiano Ronaldo: “Onze fans verdienen beter dan dit. Veel beter.” 

11 reacties

 • Jonathan Monsaert

  1 jaar geleden
  Inderdaad @Andy Van Daare, helemaal mee eens. Cristiano is een levende legende en het is heel gemakkelijk om hem op één wedstrijd af te rekenen. Ik denk dat er wat nijd mee gemoeid is, je kan nochtans alleen meer respect hebben voor deze superatleet als voetballiefhebber. Ondanks CR7 zijn gezegende voetballeeftijd zal hij zijn criticasters opnieuw de mond snoeren, wees gerust!
 • Andy Van Daare

  1 jaar geleden
  Djono Waelput : "Wat is Ronaldo nu?" , misschien al eens gehoord van voetbal, een "teamspel" ? De trainer heeft hier toch wel mee verantwordelijkheid, heeft niets met Ronaldo te maken, hij legt er zelfs nog eentje binnen dat word afgekeurd. Als Ronaldo bij Liverpool zou spelen had hij daar de 3 goals gemaakt... Dit is typisch proberen Ronaldo te bashen al al wat hij al gepresteerd heeft, goed geprobeerd !
 • paul merckx

  1 jaar geleden
  Ontslag moet voor hem geen schande zijn. Hij zal ook wel weten dat deze taak een stuk boven zijn klak is. Niet iedereen is een topmanager.
 • Michael Sergeys

  1 jaar geleden
  Manchester kan nog makkelijk aansluiten. Wie spreekt over ontslag..
 • Djono Waelput

  1 jaar geleden
  Waar is ronaldo nu 🤣
 1. “Op een dag verlaten vogels hun nest”: Dante Vanzeir verlaat Union voor New York Red Bulls
  Voetbal
  7

  “Op een dag verlaten vogels hun nest”: Dante Vanzeir verlaat Union voor New York Red Bulls

  De deal is nu ook officieel rond. Dante Vanzeir (24) ruilt Union in voor de Amerikaanse club New York Red Bulls. “Mijn spitsbroeder, grijp je kans”, zegt Deniz Undav in een pakkend videofilmpje over zijn ex-ploegmaat Vanzeir op de sociale media van Union. De twee vogels zijn uitgevlogen, symbolisch geïllustreerd door twee parkieten die ook in het echt op de Union-administratie in een kooi tsjirpen. Hun namen? Deniz & Dante natuurlijk.