Ole Gunnar Solskjaer, de coach van Manchester United moet een ontslag vrezen na een 0-5-nederlaag tegen Liverpool.
Volledig scherm
Ole Gunnar Solskjaer, de coach van Manchester United moet een ontslag vrezen na een 0-5-nederlaag tegen Liverpool. © AFP
Manchester United MUN
0
EINDE
5
Liverpool LIV
 • Naby Keïta Goal 5'
 • Diogo Jota Goal 13'
 • Mohamed Salah Goal 38' 50' 45'+5'

Cristiano Ronaldo reageert na nachtmerrie in het Theatre of Dreams: “Fans verdienen beter dan dit”

Premier LeagueManchester United heeft een ontluisterende thuisnederlaag geleden tegen Liverpool. In een topper die er nooit een was stond het aan de rust 0-4, Salah zette in een overbodige tweede helft met een hattrick de forfaitcijfers op het bord. Nachtmerrie voor Ole Gunnar Solskjaer in het Theatre of Dreams. Cristiano Ronaldo: “Onze fans verdienen beter dan dit. Veel beter.” 

11 reacties

 • Jonathan Monsaert

  1 maand geleden
  Inderdaad @Andy Van Daare, helemaal mee eens. Cristiano is een levende legende en het is heel gemakkelijk om hem op één wedstrijd af te rekenen. Ik denk dat er wat nijd mee gemoeid is, je kan nochtans alleen meer respect hebben voor deze superatleet als voetballiefhebber. Ondanks CR7 zijn gezegende voetballeeftijd zal hij zijn criticasters opnieuw de mond snoeren, wees gerust!
 • Andy Van Daare

  1 maand geleden
  Djono Waelput : "Wat is Ronaldo nu?" , misschien al eens gehoord van voetbal, een "teamspel" ? De trainer heeft hier toch wel mee verantwordelijkheid, heeft niets met Ronaldo te maken, hij legt er zelfs nog eentje binnen dat word afgekeurd. Als Ronaldo bij Liverpool zou spelen had hij daar de 3 goals gemaakt... Dit is typisch proberen Ronaldo te bashen al al wat hij al gepresteerd heeft, goed geprobeerd !
 • paul merckx

  1 maand geleden
  Ontslag moet voor hem geen schande zijn. Hij zal ook wel weten dat deze taak een stuk boven zijn klak is. Niet iedereen is een topmanager.
 • Michael Sergeys

  1 maand geleden
  Manchester kan nog makkelijk aansluiten. Wie spreekt over ontslag..
 • Djono Waelput

  1 maand geleden
  Waar is ronaldo nu 🤣
 1. Memorabele bankroven en spectaculaire diefstallen: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streamingland
  Streamz

  Memorabele bankroven en spectacu­lai­re diefstal­len: dit zijn de strafste kraakfilms-en series uit streaming­land

  Streamz blaast het heistgenre nieuw leven in met de grootste bankroof aller tijden in ‘De kraak’, een nieuwe misdaadserie van eigen kweek. Wij doen alvast onze duit in het zakje en bundelen de meest memorabele overvallen, diefstallen en roven uit de filmgeschiedenis voor je samen in onze Kijkgids. In de aanbieding: vier weduwes onder druk in ‘Widows’ (YouTube/Apple TV) en de perfecte bankoverval (‘Inside Man’), een hattrick in Las Vegas (‘Ocean’s Eleven’) en buitenbeentje ‘Inception’ op Netflix.
 2. Cristiano Ronaldo niet te spreken over zevende Ballon d’Or voor Messi, en dat laat hij ook duidelijk blijken op Instagram
  Buitenlands voetbal
  66

  Cristiano Ronaldo niet te spreken over zevende Ballon d’Or voor Messi, en dat laat hij ook duidelijk blijken op Instagram

  Cristiano Ronaldo (36) is not amused. Dat Lionel Messi (34) maandag zijn zevende Ballon d’Or won, vindt de Portugese topvoetballer maar niets. En dat heeft hij ook laten blijken op Instagram. Een fan-account van Ronaldo pende een post neer waarin onder meer staat dat het “een schande en diefstal” is dat Messi de Gouden Bal won. ‘CR7' likete en reageerde: “Factos. Feiten.”
 1. “Had ik dan moeten sterven?”: olympische judokampioene zwaar toegetakeld door eigen partner en coach
  Meer sport
  3

  “Had ik dan moeten sterven?”: olympische judokampi­oe­ne zwaar toegeta­keld door eigen partner en coach

  Beroering in de judowereld. Margaux Pinot, 27 en olympisch kampioene in Tokio 2020 in de teamcompetitie, heeft klacht ingediend tegen haar partner en trainer Alain Schmitt (38) - zelf in 2013 judowereldkampioen. Ze zou afgelopen weekend het slachtoffer zijn geweest van huishoudelijk geweld. Inmiddels is Schmitt vrij. “Had ik dan moeten sterven?”, vraagt de Française zich af.