CORONA LIVE. Sportteams in New York mogen weer trainen - Meesseman en andere buitenlandse topsporters mogen VS weer in

REUTERS
Geen sportactiviteiten in België tot 31 juli en meteen ook officieel het einde van onze voetbalcompetitie, maar ook internationaal gooit het coronavirus zowat overal roet in het eten. Geen EK voetbal, geen Olympische Spelen en de Tour de France die pas op 29 augustus begint. Via deze liveblog blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.3 reacties

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Hans Oxida

    Wereldevents zullen de komende jaren niet doorgaan. Vaccins en medicijnen zullen mondiaal bruikbaar moeten zijn vooraleer OS en WK‘s weer op de agenda zullen staan.

  • Kirsten Hershe

    Er wordt teveel gehamerd op het vaccin. Klopt niet, ben 50 jaar en heb in mijn leven welgeteld twee vaccins gehad, tegen mazelen en kinkhoest, als kind jonger dan 10 jaar. Het is alsof een vaccin de wereld gaat redden. Ik weiger en zal blijven weigeren, tot aan mijn dood en toch zal ik mij verplaatsen wanneer en waar ik wil. Wie zich laat vaccineren is eraan voor de moeite, het duurt nog minstens 5 tot 20 jaar en ondertussen blijven de huidige regels gelden. Wordt wakker mensen!

  • Jean Petermans

    Dus de OS kunnen enkel doorgaan als er een betrouwbaar vaccin is.