CORONA LIVE. Goffin naar kwartfinales van virtueel toernooi van Madrid - Ook hoofdsponsors van Real Madrid in moeilijkheden - Hamilton: "Uit deze crisis komen met nieuwe en betere versie van onszelf”

Twitter
Geen sportactiviteiten in België voor lange tijd, maar ook internationaal gooit het coronavirus zowat overal roet in het eten. Geen EK voetbal, geen Olympische Spelen, mogelijk het einde van onze voetbalcompetitie in 1A en de Tour de France die pas op 29 augustus begint. Via deze liveblog blijft u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Geert Thijs

    Met dank aan de supporters van Anderlecht de eerste club die er mee begonnen zijn klasse Supporters een groot HART. Leuk dat de rest volgt komt iedereen tengoede klasse Mechelen en Gent