BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Colbrelli klopt verrassende Vermeersch en Van der Poel in sprint der stervende zwanen en wint Parijs-Roubaix

Parijs-RoubaixSonny Colbrelli (31) heeft een memorabele editie van Parijs-Roubaix op zijn naam geschreven. De Europese kampioen klopte een verrassend sterke Florian Vermeersch - amper 22 - en Mathieu van der Poel in een sprint met drie op de piste na een heroïsche koers.

 1. Binnenkort maandelijkse afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?
  Mijnenergie

  Binnenkort maandelijk­se afrekening voor energie mogelijk: waarom kies je er best (niet) voor?

  Het maandelijkse voorschot dat je momenteel voor gas en elektriciteit betaalt, ligt mogelijk een stuk lager dan je werkelijke verbruikskosten. Het vele telewerk en de sterk gestegen energieprijzen zijn hierbij de boosdoeners. Is dit het geval, krijg je straks een gepeperde afrekening gepresenteerd. Om zulke onaangename verrassingen evenwel te vermijden, moeten de grootste energieleveranciers hun klanten binnenkort de keuze bieden om maandelijks af te rekenen op basis van hun reële verbruik van die maand. Mijnenergie.be zoekt uit of dat voor iedereen een slimme keuze is.
 1. Het weer in Parijs-Roubaix houdt Belgen bezig: “Niemand kijkt uit naar valpartijen. Maar ze zullen er zijn...”
  Play
  Parijs-Roubaix

  Het weer in Pa­rijs-Rou­baix houdt Belgen bezig: “Niemand kijkt uit naar valpartij­en. Maar ze zullen er zijn...”

  Parijs-Roubaix in oktober. Dus kijken de renners met veel belangstelling naar de buienradar-app op hun telefoon. Het weer van morgen is tijdens de ploegvoorstelling uiteraard al een item. Victor Campenaerts denkt dat er bij regenweer geen vroege vlucht zal ontstaan. Sep Vanmarcke weet dan weer dat de factor geluk ontzettend belangrijk wordt. “Het is allemaal één groot vraagteken.”