BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Colbrelli klopt verrassende Vermeersch en Van der Poel in sprint der stervende zwanen en wint Parijs-Roubaix

Parijs-RoubaixSonny Colbrelli (31) heeft een memorabele editie van Parijs-Roubaix op zijn naam geschreven. De Europese kampioen klopte een verrassend sterke Florian Vermeersch - amper 22 - en Mathieu van der Poel in een sprint met drie op de piste na een heroïsche koers.

 1. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.
 2. Het weer in Parijs-Roubaix houdt Belgen bezig: “Niemand kijkt uit naar valpartijen. Maar ze zullen er zijn...”
  Play
  Parijs-Roubaix

  Het weer in Pa­rijs-Rou­baix houdt Belgen bezig: “Niemand kijkt uit naar valpartij­en. Maar ze zullen er zijn...”

  Parijs-Roubaix in oktober. Dus kijken de renners met veel belangstelling naar de buienradar-app op hun telefoon. Het weer van morgen is tijdens de ploegvoorstelling uiteraard al een item. Victor Campenaerts denkt dat er bij regenweer geen vroege vlucht zal ontstaan. Sep Vanmarcke weet dan weer dat de factor geluk ontzettend belangrijk wordt. “Het is allemaal één groot vraagteken.”