BELGAIMAGE
Volledig scherm
© BELGAIMAGE

Club-target van 10 miljoen euro “staat open voor nieuwe uitdaging”

Club BruggeClub Brugge-target Mohammed Daramy (19) schitterde gisteren in de Conference League. Met een goal en twee assists droeg hij bij aan de 4-1-zege van FC Kopenhagen tegen Lokomotiv Plovdiv. Achteraf sprak het Deense toptalent over de interesse van blauw-zwart. “Als het klopt, sta ik open voor een nieuwe uitdaging. Maar ik denk momenteel enkel aan Kopenhagen.” 

21 reacties

 • Albert de Lovendeghem

  2 maanden geleden
  Hij kent Club Brugge niet! Wie wel van de betere voetballers? Hij wil een club met naam en faam.
 • Hans Verelst

  2 maanden geleden
  Hij is "geen prioriteit" zegt brugge. En als hij komt zal het "wereldtopper" zijn. Is farce aan het worden aldaar
 • Georges Vande Velde

  2 maanden geleden
  Nu zal toch stilaan moeten blijken wat Club Brugge uiteindelijk wil. De goede spelers worden stilaan overal zichtbaar ( of toch zeker hun prestaties en kwaliteiten). Nog langer uitstellen en bieden heeft geen enkele zin,nu moet er afgehandeld worden. Niet meer talmen a.u.b. Hr.Mannaert !
 • John De roo

  2 maanden geleden
  Dat getwijfel en eeuwig gepalaver van Club is niet te begrijpen en kost hen geld. Ze lijken nog bij Club nog altijd niet te beseffen dat kapitaal ook opgeslagen kan zijn in het sportieve project met name de spelers. Als je een Daramy voor 15 mio koopt is er een heel grote kans dat je hem voor het dubbele zal kunnen verkopen. Op de bank brengt je geld niks op Daarnaast versterk je op die manier ook nog eens je team met meer kans op de titel en CL miljoenen en overwintering in de CL.
 • Eric Bex

  2 maanden geleden
  Koop die maar snel. Een topper in wording.
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.