BELGAIMAGE
Volledig scherm
© BELGAIMAGE

Club-target van 10 miljoen euro “staat open voor nieuwe uitdaging”

Club BruggeClub Brugge-target Mohammed Daramy (19) schitterde gisteren in de Conference League. Met een goal en twee assists droeg hij bij aan de 4-1-zege van FC Kopenhagen tegen Lokomotiv Plovdiv. Achteraf sprak het Deense toptalent over de interesse van blauw-zwart. “Als het klopt, sta ik open voor een nieuwe uitdaging. Maar ik denk momenteel enkel aan Kopenhagen.” 

21 reacties

 • Albert de Lovendeghem

  4 maanden geleden
  Hij kent Club Brugge niet! Wie wel van de betere voetballers? Hij wil een club met naam en faam.
 • Hans Verelst

  4 maanden geleden
  Hij is "geen prioriteit" zegt brugge. En als hij komt zal het "wereldtopper" zijn. Is farce aan het worden aldaar
 • Georges Vande Velde

  4 maanden geleden
  Nu zal toch stilaan moeten blijken wat Club Brugge uiteindelijk wil. De goede spelers worden stilaan overal zichtbaar ( of toch zeker hun prestaties en kwaliteiten). Nog langer uitstellen en bieden heeft geen enkele zin,nu moet er afgehandeld worden. Niet meer talmen a.u.b. Hr.Mannaert !
 • John De roo

  4 maanden geleden
  Dat getwijfel en eeuwig gepalaver van Club is niet te begrijpen en kost hen geld. Ze lijken nog bij Club nog altijd niet te beseffen dat kapitaal ook opgeslagen kan zijn in het sportieve project met name de spelers. Als je een Daramy voor 15 mio koopt is er een heel grote kans dat je hem voor het dubbele zal kunnen verkopen. Op de bank brengt je geld niks op Daarnaast versterk je op die manier ook nog eens je team met meer kans op de titel en CL miljoenen en overwintering in de CL.
 • Eric Bex

  4 maanden geleden
  Koop die maar snel. Een topper in wording.
 1. Van Dijk maakt eerste goal voor Liverpool in ruim veertien maanden, ‘Reds’ dollen met ‘Saints’
  Play
  Premier League

  Van Dijk maakt eerste goal voor Liverpool in ruim veertien maanden, ‘Reds’ dollen met ‘Saints’

  Virgil van Dijk heeft zijn eerste goal voor Liverpool gemaakt sinds 12 september 2020. De Nederlandse verdediger schoot in de 52ste minuut na een hoekschop van Trent Alexander-Arnold de 4-0 binnen tegen zijn oude club Southampton. Het bleef ook bij 4-0, waardoor Liverpool koploper Chelsea tot één punt nadert in de Premier League. De Blues ontvangen zondag Manchester United.
 2. Dortmund wint Belgische topper bij Wolfsburg: invaller Haaland slaat acrobatisch toe bij comeback maar niet iedereen is daar even blij mee
  Play
  Bundesliga

  Dortmund wint Belgische topper bij Wolfsburg: invaller Haaland slaat acroba­tisch toe bij comeback maar niet iedereen is daar even blij mee

  Borussia Dortmund heeft de Belgisch getinte topper tegen Wolfsburg gewonnen. De Borussen bogen een vroege achterstand om in een 1-3-overwinning. Erling Haaland diende Wolfsburg bij zijn comeback meteen de genadeslag toe. Diens juichgebaar werd vervolgens niet opperbest onthaald door een thuisfan. De herstelde Noor kon de geste wel smaken.