BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Club Brugge CLU
3
EINDE
0
KV Oostende KVO
 • 23' 80' Goal Noa Lang
 • 56' Goal Hans Vanaken

Club tankt tegen hulpeloos Oostende vertrouwen voor PSG: Lang blinkt uit met briljant doelpunt, nieuwkomer Sowah laat zich zien

Jupiler Pro LeagueDe gevraagde reactie. Club Brugge wervelde vanavond richting de zege tegen een tienkoppig KV Oostende: 3-0. Noa Lang was de grote man met twee goals, vooral zijn eerste was van briljante schoonheid. Club springt voorlopig weer naar de leiding en tankt vertrouwen voor de clash met PSG.

17 reacties

 • dave hosten

  1 maand geleden
  Mooie prestatie met wervelend voetbal.... blijkbaar krijgen velen terecht terug schrik...
 • Jurgen Maene

  1 maand geleden
  Ik denk dat er hier veel commentaar geven die de match niet hebben gezien. Club was heel goed maar inderdaad niet efficiënt genoeg. Te veel kansen gemist. Maar dat je vertrouwen wint na zo'n wedstrijd begrijp ik volledig. Zal het makkelijker zijn woensdag? Denk het niet maar ze zullen ook niet afgeslacht worden denk ik.
 • Ronny Cypers

  1 maand geleden
  De uitdrukking vertrouwen tanken kennen veel mensen hier niet blijkbaar. Dat wil zeggen, met een zegen en goed gevoel van het veld komen. En dat is gelukt. Maar ja,als je alleen maar jaloers bent omdat Brugge in de CL speelt kunt ge niet verder denken natuurlijk. Hopelijk doen al onze Belgische ploegen het goed in Europa. Goed voor iedere ploeg. Kom op FCB.
 • Bruno willems

  1 maand geleden
  Het spel was redelijk maar tegen psg gaan ze meer moeten doen dan alleen hun borst nat maken als ze iets willen rapen maar het gezegde blijft iedere match moet gespeeld worden
 • Aster Phoenix

  1 maand geleden
  Man(nen) van de match was zoals zo vaak weer de arbitrage.
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?