BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Club Brugge CLU
3
EINDE
0
KV Oostende KVO
 • 23' 80' Goal Noa Lang
 • 56' Goal Hans Vanaken

Club tankt tegen hulpeloos Oostende vertrouwen voor PSG: Lang blinkt uit met briljant doelpunt, nieuwkomer Sowah laat zich zien

Jupiler Pro LeagueDe gevraagde reactie. Club Brugge wervelde vanavond richting de zege tegen een tienkoppig KV Oostende: 3-0. Noa Lang was de grote man met twee goals, vooral zijn eerste was van briljante schoonheid. Club springt voorlopig weer naar de leiding en tankt vertrouwen voor de clash met PSG.

17 reacties

 • dave hosten

  1 maand geleden
  Mooie prestatie met wervelend voetbal.... blijkbaar krijgen velen terecht terug schrik...
 • Jurgen Maene

  1 maand geleden
  Ik denk dat er hier veel commentaar geven die de match niet hebben gezien. Club was heel goed maar inderdaad niet efficiënt genoeg. Te veel kansen gemist. Maar dat je vertrouwen wint na zo'n wedstrijd begrijp ik volledig. Zal het makkelijker zijn woensdag? Denk het niet maar ze zullen ook niet afgeslacht worden denk ik.
 • Ronny Cypers

  1 maand geleden
  De uitdrukking vertrouwen tanken kennen veel mensen hier niet blijkbaar. Dat wil zeggen, met een zegen en goed gevoel van het veld komen. En dat is gelukt. Maar ja,als je alleen maar jaloers bent omdat Brugge in de CL speelt kunt ge niet verder denken natuurlijk. Hopelijk doen al onze Belgische ploegen het goed in Europa. Goed voor iedere ploeg. Kom op FCB.
 • Bruno willems

  1 maand geleden
  Het spel was redelijk maar tegen psg gaan ze meer moeten doen dan alleen hun borst nat maken als ze iets willen rapen maar het gezegde blijft iedere match moet gespeeld worden
 • Aster Phoenix

  1 maand geleden
  Man(nen) van de match was zoals zo vaak weer de arbitrage.
 1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
  Livios

  Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

  De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Nét geen wereldtitel voor afscheidnemende De Ketele: hij pakt zilver in puntenkoers na ultraspannend duel met Fransman Thomas
  Baanwielrennen
  1

  Nét geen wereldti­tel voor afscheidne­men­de De Ketele: hij pakt zilver in punten­koers na ultraspan­nend duel met Fransman Thomas

  Kenny De Ketele (36) heeft op zijn laatste WK een knappe zilveren medaille gepakt in de puntenkoers. Op de derde dag van de wereldkampioenschappen baanwielrennen in het Franse Roubaix was onze landgenoot lange tijd op weg naar het goud, maar na een ultraspannende koers ging de Fransman Benjamin Thomas er in het slot nog over. Voor De Ketele is het zijn laatste groot kampioenschap.
 3. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.