Photo News
Volledig scherm
© Photo News
Club Brugge CLU
3
EINDE
2
Beerschot BEE
 • 4' Goal Éder Balanta
 • 30' Goal Charles De Ketelaere
 • 55' Goal Tibo Persyn
 • Joren Dom Goal 37'
 • Jan Van den Bergh Goal 76'

Club speelt met vuur, maar wint van Beerschot na wedstrijd met vijf doelpunten en twee rode kaarten

Jupiler Pro League’t Scheelde niet veel of Club was net als tegen Eupen en Cercle op een gelijkspel gestrand. Finaal trok blauw-zwart de drie punten verdiend over de streep na een incidentrijke eerste thuismatch in een vol stadion.

 1. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.
 2. Comebackman Malisse (41) krijgt er niet genoeg van in Sportpaleis met nieuwe stunt in dubbel European Open: “Xavier speelt niet als een oude man”
  European Open
  3

  Comeback­man Malisse (41) krijgt er niet genoeg van in Sportpa­leis met nieuwe stunt in dubbel European Open: “Xavier speelt niet als een oude man”

  De 41-jarige Xavier Malisse spettert bij zijn eenmalige comeback in het dubbelspel van de European Open. Samen met Lloyd Harris stuntte hij nu ook tegen het eerste reekshoofd Ivan Dodig en Marcelo Melo (6-4, 3-6, 10-7). Het Belgisch-Zuid-Afrikaanse gelegenheidsduo staat zo tot hun eigen verbazing en tot jolijt van het publiek in het Sportpaleis in de halve finales.
 3. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?