Owen Otasowie en Ruben Providence.
Volledig scherm
Owen Otasowie en Ruben Providence. © Photonews en Instagram

Club Brugge slaat twee keer toe op één dag: na Owen Otasowie ook Ruben Providence officieel, Fransman wordt met aankoopoptie gehuurd van AS Roma

Club BruggeTwee versterkingen op één dag. Nadat Club Brugge eerder vandaag de polyvalente middenvelder Owen Otasowie (20) officieel maakte is ook de transfer van winger Ruben Providence, eveneens 20, rond. De Fransman wordt gehuurd van AS Roma, met aankoopoptie. 

43 reacties

 • Bart Vermeulen

  1 maand geleden
  Zalig, nu hoor je de kleine ploegskes in de Jupiler league niet meer he!!
 • Eric Bex

  2 maanden geleden
  Daramy zou al een voorakkoord hebben met Ajax. Het eeuwige getalm van Brugge heeft hen dus weer maar eens de das omgedaan. Schitterende transferpolitiek om tot de allerlaatste week te wachten om potentiële basisspelers te gaan halen 🙄. Zeer frustrerend om met zo een budget een paar beperkte transfers te doen. Anderlecht heeft geen geld en doet het eigenlijk beter op transfervlak weliswaar met huurspelers maar toch.
 • Frankie A S Goethals

  2 maanden geleden
  Jan, miljoenen? Amper 4 miljoen daarvoor krijg je spelers die elke Belgische ploeg uit de 2de kolom kan kopen. Als Brugge het Bayern wil worden van België zullen ze de prijs moeten verhogen en zoeken in het marktsegment van +10 miljoen.
 • Jan Hamerijck

  2 maanden geleden
  Wat een negativiteit hier! In Brugge hebben ze veel meer data en statistieken om te zien of deze spelers erbij kunnen horen of niet! Denken jullie nu echt dat ze miljoenen gaan uitgeven voor sukkelaars?
 • John De roo

  2 maanden geleden
  Welke aanwinsten? Daramy en Villa dat zouden aanwinsten zijn. Dit is zoals Chinese brol kopen. Spotgoedkoop maar niet zeker zijn dat het werkt.