Simon Mignolet: “Als je nu in de schoenen van Man City staat, dan kom je niet graag naar Jan Breydel”
Volledig scherm
Simon Mignolet: “Als je nu in de schoenen van Man City staat, dan kom je niet graag naar Jan Breydel” © BELGA

Club Brugge is klaar voor een nieuwe stunt tegen Manchester City: "De Bruyne weet dat het lastig wordt"

'Au ralenti' voorbij Kortrijk, op naar Man City: "Als je nu in hun schoenen staat, dan kom je niet graag naar Jan Breydel." Club is klaar voor een nieuwe stunt.

21 reacties

 • Stefaan Breynaert

  3 maanden geleden
  Na de match komt de ontnuchtering.
 • patrick de bock

  3 maanden geleden
  Hopelijk krijgen ze flink op hun donder
 • Gilbert Vermeersch

  3 maanden geleden
  Kortrijk kwam verassend goed uit de hoek en had zeker kunnen en moeten scoren tegen dit Club. Dinsdag zal Club er anders uitzien, weer goed voorbereid zijn en et zweet proberen glorie. 1 tot 3 puntjes trachten binnen te halen. Wat ze tot nu toe al voor mekaar gekregen en getoond hebben is prachtig. Doet deugd.
 • Hans Verelst

  3 maanden geleden
  Tegen Kortrijk was de VAR opnieuw present om club te helpen na loepzuivere penalty voor Kortrijk. In Europa precies wat moeilijker om de var te "beïnvloeden" voor de bruggelingen
 • Roel Ylen

  3 maanden geleden
  Als Rsca supp wens ik FcB veel succes toe en hoop ik zeker dat ze een punt halen en stiekem hoop ik dat ze alles dicht kunnen houden en dan die ene gouden doelpunt kunnen maken. maar gelijkspel zou al fantastisch zijn! het zou alvast goed voor de belgische coeficient zijn. dus voor die ene keer zeg ik: C'mon Bruges! van Rsca fan
 1. Thomas Vermaelen (36) stopt met voetballen en wordt assistent van Roberto Martínez: “Ik ben vereerd en kijk uit naar deze uitdaging”
  Play
  Rode Duivels
  54

  Thomas Vermaelen (36) stopt met voetballen en wordt assistent van Roberto Martínez: “Ik ben vereerd en kijk uit naar deze uitdaging”

  De keuze is gemaakt. Thomas Vermaelen (36) stopt met voetballen en wordt assistent van bondscoach Roberto Martínez, zo vernam onze redactie in primeur en maakte de KBVB intussen ook officieel bekend. Het ultieme doel: alsnog wereldkampioen worden met de Rode Duivels. Maar dan vanuit de dug-out in Qatar. “Proficiat met je carrière en tot snel, coach”, zegt recordinternational Jan Vertonghen op Instagram.
 2. “Velen spuwden me uit, maar kijk nu”: Benoît Paire laat tranen vrije loop nadat corona z’n leven veranderde “in een hel”
  Play
  Australian Open
  1

  “Velen spuwden me uit, maar kijk nu”: Benoît Paire laat tranen vrije loop nadat corona z’n leven veranderde “in een hel”

  De tranen de vrije loop. Benoît Paire reageerde na zijn zege in de tweede ronde van de Australian Open erg emotioneel. De 32-jarige Fransman komt van ver. Na “een rotjaar” met drie coronabesmettingen zat Paire er mentaal helemaal door. Op de tennisbaan mét fans krabbelt ‘s werelds nummer 56 nu recht. “Velen hebben op me gespuuwd. Maar kijk: ik sta in de derde ronde.”