BELGA
Volledig scherm
© BELGA
Charleroi CHA
2
EINDE
0
KRC Genk GNK
 • 56' Goal Shamar Nicholson
 • 88' Goal Ali Gholizadeh

Charleroi verkoopt Racing Genk nieuwe dreun, Paul Onuachu mist tot twee keer toe penalty

Jupiler Pro LeagueRacing Genk heeft zich weer eens flink in nesten gewerkt. Het incasseerde op Charleroi nog maar eens een goal op hoekschop en Onuachu miste tot tweemaal toe een strafschop.

17 reacties

 • yves vanderhenst

  2 maanden geleden
  Dat Genk maar heel snel een andere keeper gaat zoeken.
 • Jos Vannuffelen

  2 maanden geleden
  Waar zit Norbert Deploigie nu ? Als eerst om op Club te kappen maar nu vind ik zijn naam nergens terug als het minder gaat met zijn ploegje.
 • Regis Desmet

  2 maanden geleden
  Onuachu mist niet, de keeper pakt de strafschop, missen is de bal ernaast, erover of op op t kader trappen
 • Armand Meers

  2 maanden geleden
  Een ploeg zonder karakter,veel te veel buitenlandse spelers, het enige wat hen interesseert is hun loon op het einde van de maand !!!!😔😞
 • Benoit Defillefagne

  2 maanden geleden
  Iedere andere Belg lag allang uit de ploeg als je zo speelt als Ito en Bongonda. Die blijven in de ploeg wat er ook gebeurt??!!
 1. Maandsparen: rente en getrouwheidspremie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarrekening
  Sparen

  Maandspa­ren: rente en getrouw­heids­pre­mie zo'n zes keer hoger dan op klassieke spaarreke­ning

  Maandsparen is een specifieke soort spaarrekening, met specifieke regels. Spaarders kunnen vaak maar een beperkt bedrag per maand storten, maar daar staat tegenover dat dit soort rekeningen een hoger rendement biedt dan de klassieke spaarboekjes. Is het dan voordelig om zo’n spaarrekening aan te maken? En bij welke bank kan je dan het best aan maandsparen doen? Spaargids.be dook in de cijfers.
 2. De Condé (Genk) en Bormans (Union) breken een lans voor hun Gouden Schoen-kandidaten, maar Mannaert is stellig: “De logica zelve dat een Club-speler wint”
  PREMIUM
  Gouden Schoen

  De Condé (Genk) en Bormans (Union) breken een lans voor hun Gouden Schoen-kandidaten, maar Mannaert is stellig: “De logica zelve dat een Club-spe­ler wint”

  Op 12 januari is het weer zover. Dan reikt DPG Media de Gouden Schoen uit aan de beste speler op de Belgische velden. De topkandidaten lijken uit drie hoeken te komen: uit die van kampioen Club, die van het momenteel wankelende Genk en ten slotte die van revelatie Union. Club-manager Vincent Mannaert, Genks Head of Football Dimitri De Condé en Union-CEO Philippe Bormans laten hun licht schijnen over hun kandidaten. De Condé: “Paul Onuachu heeft vorig jaar alle records gebroken die er te breken waren, alleen al daarom verdient hij het.”