Photo News
Volledig scherm
© Photo News
RFC Seraing SER
2
EINDE
1
Cercle Brugge CER
  • 54' Goal Youssef Maziz
  • 79' Goal Marius Mouandilmadji
  • Boris Popovic Goal 5'

Cercle geeft voorsprong uit handen, Seraing boekt tweede thuiszege met dank aan duo Maziz-Marius

Jupiler Pro LeagueSeraing verraste Cercle Brugge, dat zich na een aardige start en een vroege goal in slaap liet wiegen. De Metallo’s sloegen na de pauze keihard terug met spits Marius Mouandilmadji in een glansrol. De spits uit Tsjaad scoorde en liet scoren. Seraing pakte zijn tweede overwinning van het seizoen en wipt in de rangschikking zowaar over Cercle dat zijn tweede nederlaag op rij incasseerde.

0 reacties

  1. David Goffin, bijna klaar voor z’n terugkeer, wil weer mooie dingen laten zien: “Ik mis de competitie, het heeft lang genoeg geduurd”
    Tennis

    David Goffin, bijna klaar voor z’n terugkeer, wil weer mooie dingen laten zien: “Ik mis de competitie, het heeft lang genoeg geduurd”

    Getrouwd, gelouterd en genezen wil David Goffin (ATP 39) volgend seizoen terug aanknopen met zijn topmomenten van weleer. “Ik heb nog steeds de ambitie om mijn beste niveau te halen en wil nog vier à vijf jaar doordoen”, zei de van een knieblessure herstelde Luikenaar die deze winter tevens wil profiteren van het advies van ex-topper David Ferrer.