Photo News
Volledig scherm
© Photo News
RFC Seraing SER
2
EINDE
1
Cercle Brugge CER
 • 54' Goal Youssef Maziz
 • 79' Goal Marius Mouandilmadji
 • Boris Popovic Goal 5'

Cercle geeft voorsprong uit handen, Seraing boekt tweede thuiszege met dank aan duo Maziz-Marius

Jupiler Pro LeagueSeraing verraste Cercle Brugge, dat zich na een aardige start en een vroege goal in slaap liet wiegen. De Metallo’s sloegen na de pauze keihard terug met spits Marius Mouandilmadji in een glansrol. De spits uit Tsjaad scoorde en liet scoren. Seraing pakte zijn tweede overwinning van het seizoen en wipt in de rangschikking zowaar over Cercle dat zijn tweede nederlaag op rij incasseerde.

0 reacties

 1. Zoon Manchester City-fan die voor dood werd achtergelaten reageert voor de camera van VTM NIEUWS: "Hopen dat vader erdoor komt”
  Play
  Drongen/Meerbeke

  Zoon Manchester City-fan die voor dood werd achtergela­ten reageert voor de camera van VTM NIEUWS: "Hopen dat vader erdoor komt”

  Guido De Pauw uit Meerbeke (Ninove), een 63-jarige City-fan, werd dinsdagavond na de wedstrijd voor dood achtergelaten op de parking langs de E40 in Drongen. Dat gebeurde nadat hij werd aangevallen door enkele supporters van Club Brugge. De man had samen met 233 andere Belgische City-supporters van fanclub Blue Moon de Champions League-wedstrijd van zijn favoriete ploeg bijgewoond in het Jan Breydelstadion. De zestiger vecht momenteel voor zijn leven. Diezelfde nacht kon de politie al vijf verdachten oppakken. Dat meldt het parket van Oost-Vlaanderen. Jurgen De Pauw, de zoon van het slachtoffer, reageert voor de camera van VTM NIEUWS: “We hopen dat onze vader erdoor komt.”