Photo News
Volledig scherm
© Photo News
RFC Seraing SER
2
EINDE
1
Cercle Brugge CER
 • 54' Goal Youssef Maziz
 • 79' Goal Marius Mouandilmadji
 • Boris Popovic Goal 5'

Cercle geeft voorsprong uit handen, Seraing boekt tweede thuiszege met dank aan duo Maziz-Marius

Jupiler Pro LeagueSeraing verraste Cercle Brugge, dat zich na een aardige start en een vroege goal in slaap liet wiegen. De Metallo’s sloegen na de pauze keihard terug met spits Marius Mouandilmadji in een glansrol. De spits uit Tsjaad scoorde en liet scoren. Seraing pakte zijn tweede overwinning van het seizoen en wipt in de rangschikking zowaar over Cercle dat zijn tweede nederlaag op rij incasseerde.

0 reacties

 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Sinner en Schwartzman spelen finale European Open in Antwerpen
  European Open

  Sinner en Schwartz­man spelen finale European Open in Antwerpen

  Diego Schwartzman (ATP 13) heeft zaterdagavond het tweede en laatste ticket gegrepen voor de finale van de European Open, het ATP-toernooi van Antwerpen. In de halve finale ging de Amerikaan Jenson Brooksby (ATP 70) voor de bijl met 6-4 en 6-0. In de finale wacht Jannik Sinner (ATP 16). Hij rekende eerder op de dag af met de Zuid-Afrikaan Lloyd Harris (ATP 32), de poulain van Xavier Malisse. Het werd 6-2 en 6-2.
 1. “Ik wil wat achterlaten als ik stop”: Bashir Abdi heeft nog grote plannen na bronzen plak op Spelen
  Atletiek

  “Ik wil wat achterla­ten als ik stop”: Bashir Abdi heeft nog grote plannen na bronzen plak op Spelen

  Huldigingen. Fotoshoots. Actes de présence. Sponsorverplichtingen. Sinds zijn olympisch brons in Tokio rende Bashir Abdi (32) vooral van de ene afspraak naar de andere maar morgen is het weer werkendag. Op de marathon van Rotterdam plant hij een aanval op het Europese record. Tijd voor een praatje over verleden, heden en toekomst: “Ik ben wel een beetje bang van het zwarte gat...”